Bevettem 13 valeriana altatót. Valami bajom származhat belőle?
Ird csak le bátran, hogy mi bánt. Aztán közösen keresünk rá valami megoldást! Valamelyikünknek csak akad valami használható ötlete a gondodra. Minden jobb, mint össze-vissza gyógyszerezni magadat!
Szóval! Mi a helyzet veled?
Hát, úgyérzem már senkinek nem számítok egyáltalán.
Lehet én vagyok a hülye, mert ma msn en mondtam egy lánynak, hogy megyek, ha gondolja írjon rám fészbukon levélben, ha kellek neki..és csak nem ír, de neki semmi baja velem, de nekem mégis úgytünik..ahogy ír, mármint ahogy fogalmaz, az jön le, hogy nem meri elmondani, de nemszívesen beszél velem...mondtam neki többször, hogy igenis mondja el, ha valami baja van velem, de aztmondja nincs semmi, ne legyek hü.lye...fészbukon ráírok, ugyan visszaír, de várakoztat elégsokáig meg minden...eléggé úgyérzem hogy semmit nem érek senkinek...röviden ennyi..van még bőven, de most jelenleg ez a bajom.
És akkor most vége a világnak? CSak azért, mert egy lány nem úgy viselkedik veled, mint ahogy elvárnád?
A helyzet az, hogy egy kicsit oldottabban kellene hozzáállnod a dolgokhoz! Ha ez a leányzó nem akar veled megismerkedni úgy alaposabban, hát hagyd a csudába. Keress nyugodtan egy másikat. És ha elutasítják a közeledésedet, nem kell ilyen tragikusan felfognod!
Hidd el nekem, hogy még a legjobb pasikat is elutasítják időnként. Ne ez alapján ítéld meg magad!
Olyan helyes, értelmes srácnak látszol. Tessék egy kicsit vagányabbnak, tökösebbnek lenni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!