Mit tennétek ha beszólnának nektek minden nap a suliban?
sziasztok
Az lenne a gondom hogy most lettem 9-es és év elején még nem volt gond csak úgy 1hónapja elkezdett az osztályból 3ember szekálni de szinte már napról napra jobban.
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy mit tennétek ilyenkor?
Előre is köszönöm
15/F
Én is így voltam anno...
Már a depresszió határán voltam, éjjel nem aludtam, reggel nem bírtam felkelni, a délutánt meg végigaludtam. Már a végén olyan is volt, hogy órán elaludtam, ülve. Arra ébredtem fel, hogy lebukik a fejem.
Könnyű mondani, hogy le kell szarni, de nem lehet figyelmen kívül hagyni. A suliban minden szünetben bezárkóztam a wc-be és ott bőgtem. Egyre többet hiányoztam, aztán a végén már tüneteket is produkáltam. Minden reggel rámjött a hányás meg hasmenés.
Mondjuk rajtam volt/van is mit gúnyolni, de nem tehetek róla, betegség következménye a dolog. Voltam többször is műtve, de soha nem leszek "normális ember", ennyit lehet kihozni a dologból.
Én 5 hónapot jártam ebbe a suliba hivatalosan (igazából kb. 3 hónapot járhattam be), aztán átmentem egy másikba. Ott már nem piszkáltak annyira durván, hogy az egész suli rajtam röhögjön, de azért volt pár kedves lány, aki kinézett célpontjának, így megint sulit váltottam.
Ott már nem piszkált senki, nagyon rendes volt az osztály, több emberrel azóta is napi szinten tartom a kapcsolatot, pedig már 4 éve volt az érettségi. :)
Válts sulit!
Sziasztok
Köszi a kommenteket javulás még nagyon nincs
De szerencsére van kire/kikre támaszkodnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!