Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tegyek szert férfiasabb...

Hogyan tegyek szert férfiasabb kisugárzásra?

Figyelt kérdés
Nem csak a nőkkel kapcsolatban kérdezem, hanem általában véve is. Nem vagyok egy nagy hangú ember, és nem is nagyon szeretem kinyilvánítani magam társaságban, nem hencegek, nincs bennem meg az a harci kedv, hogy én most megmutassam milyen menő vagyok és milyen erős és bátor és határozott férfi... Kinézetre, megjelenésre bár férfias vagyok, mégse tudok olyan benyomást kelteni az emberekben, egyszerűen mert szelíd a természetem. Egyáltalán fogjam fel ezt hibának? Vagy fogadjam el, hogy ilyen vagyok? Várom a hasznosabbnál hasznosabb tanácsokat.:)
2011. jan. 20. 12:13
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
huzd ki magad mikor mész és ne lehajtott fejjel menj hanem emelt fejjel menj el 1 konditerem be asszem 2-3 ezer körül van a havi bérlet felszedel egy kis izmot egyből jobban fognak tisztelni
2011. jan. 20. 12:20
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez eddig stimmel.:) 2 éve rendszeresen edzek, izmos vagyok, és szálkaegyenes a tartásom, járásom. Inkább az emberekkel való interakcióknál vagyok túl szerény és alkalmazkodó, konfliktuskerülő. (egyébként sokak ezt szeretik is bennem, viszont azt is látom, hogy minimális a hatáskeltő erőm így, főleg a nőkre, de általában is) Ja amúgy 26 vagyok.
2011. jan. 20. 12:23
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem baj,ha szelíd a természeted,ha nem megy el nőies(ebb)irányba.Például a határozottság fontos.A határozatlan férfi nem vonzó.Férfias és vonzó,ha a férfi tudja,mit akar-ehhez nem kell nyomulósnak lenni,lehet szelíden is határozott valaki:),ha van önbizalma,de legalábbis nincs önbizalomhiánya.
2011. jan. 20. 12:25
 4/14 anonim válasza:
58%

Szerintem egy férfi nem attól férfi, ahogyan kinéz... :) Hanem, ha a nőkkel szemben udvarias, néha el tud sütni egy két poént.. :) nem "veri a nyálát" {--- amit a nők amúgy nem szeretnek... Kedves, de nem túl nyuszi.... ezt a nyuszis dolgot arra értem, hogy pl.: volt egy exem, aki meglátott egy kutyát és a hátam mögé ugrott... szóval, engem nem a dándogtól, hanem a pasitól rázott ki a hideg. Nem árt, ha 1-2 dolgot meg tudsz főzni, és így le lehet venni egy nőt a lábáról.. :) Add magad, ne feszengj, az se baj, ha csendes vagy.. de ne kukulj meg teljesen, néha hallják a hangod azért.. Aki ritkán szól, de ütőset, érdekesebb, mint aki folyton nyomja a rizsát! Szerintem.. :)

B.

2011. jan. 20. 12:28
 5/14 A kérdező kommentje:
Ez a nyuszi találó kifejezés, általánosban illettek is ezzel a gúnynévvel... Valami olyasmi van nálam (már gyerekkorban is ez volt), hogy nem tudom magam frappáns és természetes módon megvédeni, önérvényesíteni. Gyerekkorban mindig az volt, hogy nem keveredtem szócsatákba vagy hasonlókba, vagy tűrtem, vagy - ha már tűrhetetlen volt a helyzet - egyből durvábbra fordult a helyzet (verekedtem sokat kicsiként). És valahogy nem tanultam meg a normális konfliktuskezelést, hogy természetes viselkedéssel ellenálljak ha kell, vagy "odategyem magam". Még nem jöttem rá, hogy ezt hogyan lehet fejleszteni. Sajnos még a hangom is olyan, hogy bár férfias, de alapvetően halk tónusú, nem tudok túlkiabálni se senkit, se feltűnően mutatni az "erőt" a hangomban. Néha olyan, mintha a lelkem nagyobbik fele nőből volna, jobban is kijövök a nőkkel, mint a fiúkkal (bár ez részben azért is van, mert imádom őket :P ). De pl. fiúhaverom nincs egy se, nem is nagyon volt, csak felszínes 1-2 időlegesen.
2011. jan. 20. 12:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Ja és humorérzékem se nagyon van, egy kezemen meg tudom számolni, mikor volt olyan, hogy mondtam valamit és azon mások nevettek. Ez megint olyan terület, amiről fogalmam sincs, hogy lehet fejleszteni.
2011. jan. 20. 12:39
 7/14 anonim válasza:

B.: Két dolgot tudnék javasolni.. (Már volt akinek bejött..)

1.: Járj el boxolni. A sport, és főleg ez, megneveli az embert, ami nem hülyeség.. én nő létemre lejártam a fiúk közé boxedzésekre... Nagyon jókat hülyülnek, és az edzésük más mint a szimpla súlyzó emelgetés.. Ha valaki a te cuccodhoz hozzányúl pl., ki kell állj magadért úgy igazán.. Igazi férfit csinálnak belőled.. :) :) :)

2., Illetve, járj utána, hogy mi az a disputa.. Ez azt jelenti, hogy megtanítanak érvelni, úgymond intelligensen vitatkozni.. Vannak ilyen egyesületek, körök ahol ezt oktatják, hogy hogyan tudsz hatékonyan kommunikálni.. Pl.: ledumáltam a lábáról egy "oktatót"... a saját hülyeségébe bonyolódott bele... Sokat kell beszélj, mindegy kivel... :) :) :)

2011. jan. 20. 12:42
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez tényleg hasznos! A boxolástól kiver a veríték, maga lenne a pokol nekem.:) Viszont jártam korábban fél évig harcművészkedni (bonyolult a neve, inkább nem írom le, karateszerűség :)), most hogy belegondolok, ott előjött ez a dolog. Lehet belevágok újra valami ilyesmibe, még ha ódzkodok is tőle valahol, azt hiszem muszáj lesz megerőszakolnom magam (anno azért is hagytam abba, mert sok volt a "férfiségből")

A disputának utánanézek, tényleg arra (is) lenne szükségem, így a leírásod alapján. Köszi :)

2011. jan. 20. 12:49
 9/14 anonim válasza:

B: A helyesírásodból, és a fogalmazásodból kiderül, hogy intelligens vagy. (Ritka az okos pasi.. :)) Szorítok neked!!! Kívánom, hogy rátalálj önmagadra, hogy érezd, hogy ép testben ép lelked él.. :) Néha, ha egyedül vagy, üvölts egyet ahogy csak bírsz... Az elfojtott érzésű emberekből lesznek a depressziósok, illetve a bűncselekményt elkövetők.. Akik folyton magukba tartják a stresszt, elnyomva érzik csak magukat egyszer csak elszakad a cérna és ugranak a másik nyakának..

Ezért is jó a harcművészet.. tökös leszel és magabiztos!

Üdv.: Egy 18 hetes kismama :)

2011. jan. 20. 12:54
 10/14 A kérdező kommentje:
Szerencsére az intelligenciámmal nincs baj (értelmi és érzelmi szinten is úgy tudom, rendben vagyok :)), az viszont tény, hogy hajlamos vagyok az elfojtó viselkedésre (bár itthon kiadom azért magamból). Nagyon erős önmagam fölött a kontroll, és valahol ebből nem is akarok alábbadni (alkoholizálni és egyéb tudatmódosítani se szoktam, pont emiatt).
2011. jan. 20. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!