Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehetne véget vetni...

Hogy lehetne véget vetni annak, hogy reggel félek kijönni a szobámból mert félek?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Hetente 2szer van 0-dik órám és olyankor negyed 6kor kell kelnem. Borzasztóan utálom, mert nagyon félek.Ugye a szüleim fél 7kor kelnek és mindenki alszik. Sötét van, kilátni az udvarra meg az utcára az ablakon keresztül. És én félek. Nem szellemektől meg semmi ilyesmi hanem az emberektől (betörő meg ilyenek). Ugye vannak elég sokan erre felé olyan emberkék akik kicsit sötétebbek mint mi. Ok jó válasz, hogy ne nézzek annyi horrort de nem nézek.

Legyetek szívesek segítsetek!Köszönöm!

2011. jan. 8. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, te hogy vagy vele, de én minden reggel ötkor kelek, és olyankor olyan fáradt és morcos vagyok, hogy még a betörőket is lazán elküldeném a fenébe :D Esetleg megkérhetnéd anyudat/apudat, hogy legyen veled, amíg el nem indulsz otthonról. Amúgy a sötétségtől való félelem az emberbe van kódolva, abból az időkből származik, amikor az ősember nem tudhatta, mikor csap le rá valamilyen állat éjszaka. Szóval ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni: vannak olyan emberek, akik kifejezetten szeretik a sötétet, mások meg félnek tőle. Esetleg ilyenkor hallgathatnál zenét, lehet, hogy az kicsit elterelné a figyelmed.
2011. jan. 8. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Én is szeretem a sötétet...a szobámban! A zenét már én is próbáltam de akkor meg nem hallom meg a betörőket :D

Szüleimet nem szeretném bevonni mert egész nap dolgoznak és vmikor nekik is kell aludniuk...:(

2011. jan. 8. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha félsz egyedül a sötétben gondolj arra, nem vagy egyedül! :D

Viccet félretéve nyugodj meg mert nincs mitől félned...Ha betörő is lenne azt valószínűleg meghallanád, de nem hinném hogy reggel 5-kor törnének be a házakba....Villanyt felkapcsolni amúgy nem szoktál? Vagy az felébreszti anyudékat?

2011. jan. 8. 21:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ha felkapcsolom a lámpát akkor bent látok mindent de kint nem.És akkor engem látnak és én úgy félek az ilyenektől.Meg a szobám a kapu felől van és ha kilépek a szobámból rögtön a kaput látom mert olyan üveges az előszoba.:(
2011. jan. 8. 22:32
 5/5 tetris ***** válasza:

A betörők reggel már, vagy még, de ALSZANAK!!!!!! Hajnalok hajnalán csak az van ébren, akinek munkába, suliba kell mennie.

A többi ember ezerrel nyomja a szunyát.

2011. jan. 8. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!