Hogy lehetne véget vetni annak, hogy reggel félek kijönni a szobámból mert félek?
15 éves lány vagyok. Hetente 2szer van 0-dik órám és olyankor negyed 6kor kell kelnem. Borzasztóan utálom, mert nagyon félek.Ugye a szüleim fél 7kor kelnek és mindenki alszik. Sötét van, kilátni az udvarra meg az utcára az ablakon keresztül. És én félek. Nem szellemektől meg semmi ilyesmi hanem az emberektől (betörő meg ilyenek). Ugye vannak elég sokan erre felé olyan emberkék akik kicsit sötétebbek mint mi. Ok jó válasz, hogy ne nézzek annyi horrort de nem nézek.
Legyetek szívesek segítsetek!Köszönöm!
Én is szeretem a sötétet...a szobámban! A zenét már én is próbáltam de akkor meg nem hallom meg a betörőket :D
Szüleimet nem szeretném bevonni mert egész nap dolgoznak és vmikor nekik is kell aludniuk...:(
Ha félsz egyedül a sötétben gondolj arra, nem vagy egyedül! :D
Viccet félretéve nyugodj meg mert nincs mitől félned...Ha betörő is lenne azt valószínűleg meghallanád, de nem hinném hogy reggel 5-kor törnének be a házakba....Villanyt felkapcsolni amúgy nem szoktál? Vagy az felébreszti anyudékat?
A betörők reggel már, vagy még, de ALSZANAK!!!!!! Hajnalok hajnalán csak az van ébren, akinek munkába, suliba kell mennie.
A többi ember ezerrel nyomja a szunyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!