Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tud ajánlani valaki egy jó...

Tud ajánlani valaki egy jó pszichiátert Pécsett?

Figyelt kérdés
Szeretnék találni egy mások által jónak vélt pszichiátert Pécsett, aki vállal magánrendelést elfogadható áron. Lehetőleg férfi személyében érdekelne pszichiáter, velük jobban kijövök. A segítségeteket köszönöm előre is. Sajnos a Gugli nem nagyon ad találatot.
2011. jan. 7. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg ezt az oldalt: [link]
2011. jan. 7. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már gondoltam arra, hogy kéne csinálni egy "önsegítő" kört, ahol a többi hasonló szituációban levő emberrel beszélnénk át a gondokat stb. Sokat jártam pszichiáterhez, pszichológushoz, szedtem gyógyszereket, sokkal rosszabbul voltam... Most, hogy magamban tisztázom a dolgokat stb, sokkal jobb. Ha gondolod írj, szivesen segítek!

2011. jan. 10. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet ilyen kört létrehozni, mert mindenkinek a tünete más életkörülmény miatt alakul ki. Szokást megváltoztató programok, pl. alkoholiszmus, dohányzás, túlsúlyra lehet megoldás a közösség. Már segít az, ha felismerjük és vállaljuk a problémát, de ez kevés. Ha meg valaki a személyes dolgait elmeséli azzal mások vissza tudnak élni. Akár irigységből. A kérdező olyan szakembert akar aki gyógyszert ír fel(pszichiáter), vagy inkább pszichológust, aki nem kémiai droggal "gyógyít"?
2011. aug. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!