Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szoptatás alatt szedtél...

Szoptatás alatt szedtél antidepresszánst? Mit?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 16:07
 1/6 anonim válasza:
Szia!Én szoptatás alatt nem szedtem, mert úgy tudom akkor nem lehet, viszont most már szedek cipralexet. Tudom nem ugyanaz, de egy kis gyógynövényes nyugtató vagy homeós nem segít?
2011. jan. 6. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem kellett volna szednem középsúlyos depi miatt de nem vettem be. Az orvos azt mondta, hogy gyógyszer nélkül nem fogok meggyógyulni. Akkor velem csoda történt?

Van hitem, de az nem a gyógyszerekbe vetett hit.

2011. jan. 6. 16:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Terhességem előtt szedtem Fluoxetint.Nem próbáltam még a homeós ill. gyógynövényes cuccokat.

Remélem hamarosan itt lesz a tavasz, akkor jobb.

Köszönöm a válaszaitokat!

K.

2011. jan. 7. 11:54
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Jelenleg én is hasonló problémával küzdök. Korábban Seropramot szedtem depresszió és pánikbetegség miatt. Most 4 hónapos a babám, szoptatok, és most jönnek elő megint a tünetek. Valószínűleg a tél miatt is, meg hogy sokat vagyunk egyedül. Iszok gyógynövényes teát, meg szedem a homeos Sedatif Pc-t, de nem igazán segít. Másfél hét múlva hétfőre kaptam időpontot a pszichiáteremhez, és én is erre vagyok kíváncsi. Mert a szoptatást nem szeretném abbahagyni, ha nem muszáj, de lehet hogy megint csak gyógyszer segítene. Ha gondolod, majd megírom hogy nekem milyen megoldást javasolt.

2011. jan. 7. 12:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!!!

Nagyon megköszönném ha megírnád a dokinál tett látogatásod eredményeit.Az én dokim Pesten van, én közben elköltöztem onnan, itt még nem találáltam megfelelő orvost.

Ha van valami esély a szoptatás alatti gyógyszeres kezelésre, akkor majd átgondolom, hogy merre inuljak. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond egy szakember. Várom a leveled,akár privátban is.

Köszönöm:K.

2011. jan. 8. 22:09
 6/6 anonim válasza:
Rendben, ahogy megtudok valamit, jelentkezem!
2011. jan. 9. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!