Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik, ha beveszek 80...

Mi történik, ha beveszek 80 szem valerianat?

Figyelt kérdés
Mi lenne a hatása? És akkor, ha 80 szem valeriana + 40 darab orbáncfűkapszulát? Netán, ha alkohollal veszem be? Ezekben az esetekben mi volna a hatása?
2010. dec. 25. 23:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:17 vagyok.

Nem értem a sok bunkót, miért kell itt bunkóskodni, inkább segíteni kéne, ez nem a humor topik, hanem a mentális betegségek, nem vettétek észre????

Kérdezőnek: Meg tudlak érteni, tudom milyen a depresszió, de láthatod ilyen kérdéssel csak a taplók figyelmét hívod fel, tisztelet a kivételnek. Tegyél fel egy másik kérdést, ahol leírod a problémádat és megpróbálunk segíteni!

2010. dec. 26. 12:06
 22/25 anonim ***** válasza:

Na... már megint egy hülye.

Szeirnted erre most mit írjunk ? Tudod a választ te magad is.

2010. dec. 26. 12:58
 23/25 anonim ***** válasza:

azért írta hogy vkik végre figyeljenek rá.

kipróbáltam már hasonlót és nem haltam bele sajna : /

amúgy ha leírtad volna igazából mi a baj talán tudnánk segíteni :)

2010. dec. 26. 22:12
 24/25 anonim ***** válasza:
a hülyeségekre amit ítt írnak ne figyelj oda.menj el ehy pszichiáterhez,és segíteni fog gyógyszerrel,én is depressziós,és pánikbeteg vagyok.február óta szedem a cipralex nevű gyógyszert,ami mindkettőre jó,és azóta jól vagyok.ez amolyan általam elnevezett leszarom tabletta,mert hiába nehéz az élet,már nem úgy fogom fel mint elötte,és a rossz dolgokon is hamar túl teszem magam.tudok már örülni,és keveset idegeskedek.ne add fel,neked is sikerülni fog,csak akard!
2010. dec. 28. 12:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Ameddig kérdez, és ilyen viszonylag gyengébb szerek túladagolása felől érdeklődik a kérdező, még nem késő! Azt jelzi, hogy fél, még ott az önkontroll, ami nagyon fontos az öngyilkossági kísérlet megelőzésében! De én az ócsároló válaszolók helyében nem játszanék a tűzzel!!

Kedves kérdező: hallgass rám, sok válaszolóval ellentétben én TUDOM mit érzel! Tudom,mert átéltem!! A depressziótól kezdve a gyógyszer túladagolást+gyomormosást+kórházi kezelést is utána, csak én jóval erősebb szerekhez nyúltam... Ne tedd!! Nincs értelme, van más út, de csak TE vagy képes arra, hogy ezt felismerd!! Nagyon fontos, hogy szakember segítségét kérd amíg nem késő, ugyanakkor az is fontos, hogy ráébredj, ők legfeljebb csak támogathatnak, de a kiutat Neked kell megtalálnod, magadban kell megtalálnod az erőt, és felismerned, hogy igenis fontos ember vagy, és vannak céljaid, mert mindenkinek vannak céljai! És bármilyen elérhetetlennek is tűnnek most, hinned kell abban,hogy nem azok mert valóban nem azok! Az ember képes alakítani a saját sorsát, ha apró lépésekkel és nagyon lassan is, de képes rá!

Ha megtennéd, ha elkövetnél egy kísérletet -gondolj bele: mi változna?? Rémületet és fájdalmat okoznál azoknak, akik szeretnek, akik számára fontos vagy -mert vannak ilyen emberek,még ha nem is úgy érzed!! Aztán egy idő után menne az élet tovább a régi kerékvágásban... Ehelyett változtathatsz, de csakis rajtad múlik! Még itt vagy, még kérdezel: tudom, hogy nem akarsz meghalni! Gondolkodj el, beszélgess sokat, valakivel, akiben bízol, és próbáld máshogy szemlélni a világot és az életed dolgait!! Olyan ember mondja ezt Neked, kéri ezt Tőled,aki már egyszer hibázott, és átélte, amit Te még nem, (és remélhetőleg nem is fogsz), és azóta talpra állt és sok mindenen változtatott!!

Kitartást és erőt kívánok, ne csinálj hülyeséget!!

25/L

2010. dec. 28. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!