Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék teljesen kigyógy...

Hogyan tudnék teljesen kigyógyúlni belőle?

Figyelt kérdés
Van itt valaki olyan, aki pánikbetegségben szenved? Vagy még jobb lenne olyas valaki, aki már kigyógyúlt belőle. Nagyon fontos, hogy most tudjak valaki olyannal beszélni 1 kicsit. Az egész éjszakát alíg bírtam átaludni, csak mert egyfolytában nyugtatgatni kellett magam. Kezd az agyamra menni.
2010. dec. 24. 11:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ostobaságot beszélsz. A pszichiáter ingyenes. De ha bírod a gyűrődést, akkor csak csináld magad.
2010. dec. 26. 23:08
 12/12 anonim válasza:

Szia!

Nekem gyerekkorom óta fenn áll ez a betegség, próbáltam uralkodni rajta elnyomni, felhívtam valakit hogy halljam a hangját stbi, azonban idén tavasszal annyira rám telepedett, hogy azt éreztem megbolondulok, hiába volt velem szerető társ szép párkapcsolat, család, barátok,diploma előtt álltam, már rég elköltöztem a szüleimtől mindig egymagam éltem...

Szóval tavasszal már xanaxot szedtem mert annyira kemény pánik rohamaim voltak kivert a víz hevesen vert a szívem és egyre gondoltam hogy ki vagyok én?-azt mondják személyiség zavar és gyógyszer nélkül is lehet kezelni! Nos, én kórházba kerültem a csodás párkapcsolat pokollá vált és a szülőkkel is megromlott az amúgy is törékeny kapcsolat....Én akkor nem háziorvoshoz fordultam, hanem elmentem az egyik tanáromhoz aki pszichiáter ő segített keresni egy orvost akihez INGYEN járok...sok gyógyszert szedtem (igaz tönkre tesz) de e nélkül meg nem vagyok jól, nagyon nem.

Bekerültem kórházba 1 hónapja krízis azt mondták, leszoktató gyógyszert kaptam, annyira rosszul voltam, hogy elmondani nem tudom, a terápián pedig el kell mondani mindent MINDENT A SZÓ SZERINT VÁJKÁLNAK vájkálsz az emlékezetedben az emlékeidben, engem nagyon nagyon megviselt,a szüleim teljesen kikészültek, mivel modellkedem nem vagyok 47kg több de 42re fogytam...ahogy kiengedtek haza jöttem a szüleimhez, és annyira rosszul voltam, hogy fogtak és elvittek körzeti orvoshoz ő felírta az eddig is szedett gyógyszereimet a Stimulotont és a Rivotrilt nos ebből csak 1et szedek tudatosan csökkentettem próbálok úrrá lenni rajta.

Van akinek könnyen megy a pszichoterápia és gyógyszer sem kell, nekem nagyon mélyről gyökerezik a probléma és azt mondták évek mire a terápia HATHAT ...

Nos, most előttem is ott a kérdés, hogyan tovább, folytassam a terápiát, és kerüljek ismét abba az állapotba, fogalmam sincs, annyit tudok, hogy életvezetés tanultam, ha megbántanak hogy kezeljem....de arra a rohamra nem kaptam segítséget ami miatt orvoshoz mentem.

Az orvosnál viszont mindent el kell mondani mindent, hogy jól lásson minden oldalról, én már annyira rosszul voltam, hogy nyíltan zokogva mondtam el neki mit érzek, mi történik velem, neked is ezt tanácsolom. Nem biztos, hogy gyógyszer kell, mindenkinek más és más a baja, vagy az okozó.

Hidd el én is félek, félek hogy nem lehet gyermekem, hogy sosem találok párt magam mellé.

DE én már nem tudtam uralkodni felül kerekedni 24 évig csináltam már gyerekfejjel, a szülök nem értik meg, félelmetes ez, de így vagy úgy tenni kell ellene!

Üdv:

Timi

2010. dec. 28. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!