Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire normális ilyen...

Mennyire normális ilyen szintű hangulatváltozás?

Figyelt kérdés

Nem biztos hogy jó kategóriába írom ,de itt szoktam ilyeneket látni

egy óra leforgása alatt teljesen meg tud változni minden amit gondolok , az értékrendszerem , a felfogásom , hangulatom (naponta akár többször)

nem arra gondolok hogy most szomorú vagyok , most jobb kedvem van hanem teljesen az öngyilkos hangulattól szinte az eufóriáig

van úgy hogy minden percét szeretném kiélvezni az életnek , majd 5 perc múlva legszívesebben kiugranék egy autó elé pedig nem történt semmi ami szerintem kiválthatná

és huszas éveimben járok , mielőtt jönnétek a kamaszkorral

2010. dec. 19. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát jobban kéne ismernelek, ahhoz, hogy tudjam, mi válthatja ezt ki.

Nekem is hasonló a helyzetem. Alapból általában rossz hangulatom van, és ha történik valami (sikerül valami, feldob egy film, zene), akkor egy ideig jó kedvem lesz, úgy érzem, hogy tökéletes az életem. Miután ez elmúlik ugyanúgy visszaesek abba a sz@r hangulatomba. Nekem emiatt vannak hangulatingadozásaim. Nem tudom, hogy ez segített-e.

Amúgy a gyakori hangulatváltozások, a depresszió tünetei között is bent van.

2010. dec. 20. 02:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Hormonális és éltbeli okai is lehetnek. Általában depressziónak vagy skizofréniának állapítják.

Ha van egy olyan tevékenység ami örömöt okoz, akkor érdemes ahhoz fordulni, amikor rossz kedved van. Sokat segíthet egy jó társaság is, vagy valami, ami kihívást jelent: sport, verseny.

Ha úgy érzed, hogy kicsúsznak a kezed közül a dolgok, beszéld meg valakivel, hogy figyeljen rád, keress fel egy szakembert.

2010. dec. 20. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:
2010. dec. 20. 16:35
 4/6 A kérdező kommentje:

áh ebből sok minden nem igaz rám

pszichiáternél már voltam , de szerintem nem különösebben érdeklem csak kapja meg a pénzét :D

2010. dec. 20. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:

11:32 vagyok

én sem bízok igazán az ilyen faragott lelkészekben. egyrészt azt tudni kell, hogy a legtöbb szintén rendelkezik problémával, ezért érdekli a terület. másrészt nagyon sok ember látogatja őket, nem tudnak mindenki felé érdeklődni. ezért jellemző, hogy feltesznek pár kérdést meg beszéltetnek és felírnak egy bogyót. egy ilyen ember nem fogja pótolni a barátságot, a valódi érdeklődést és törődést, amire szükségen van valakinek.

neked kell megtudni így, hogy mi lehet az oka. de szívesen beszélgetek veled, ha akarod, írhatsz privátot is.

2010. dec. 21. 11:43
 6/6 Phoney ***** válasza:

Egy ideig én is pont így voltam (kb 1 napos ciklusokkal) és arra gondoltam, bipoláris zavarom lehet.

Leginkább az okozta, hogy nem volt semmi értékes az életemben, amiért/akiért élhettem volna. Olyankor tényleg természetes, hogy egyszer tettvágy van benned, aztán nem lesz belőle semmi, ezért végül akár pillanatok alatt átfordul halálvágyba, másnap meg vissza.

Mondjuk annyiban gyanús volt, hogy kb fél évig fogyasztottam egyfajta természetes "antidepresszánst", és pont akkoriban el is múlt.

2010. dec. 21. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!