Visszaeshetek vajon?
Figyelt kérdés
Éppenhogy kezdek jobban lenni a gyógyszerektől, tegnap elvesztettem a munkám. Félek, hogy vissza esek, bár előtte nem lelki alapon volt a bajom, és még annyira fel sem fogtam, hogy nincs munkám, lehet, hogy fel kell mondani a lakást....2010. dec. 9. 17:07
1/7 anonim válasza:
mibe eshetsz vissza? nem nagyon derül ki a kérdésedből...
2/7 A kérdező kommentje:
Depresszió, pánik, kényszergondolatok, elég összetett.
2010. dec. 9. 17:21
3/7 anonim válasza:
van rá esély. nem egyszerű 24 órán keresztül nem csinálni semmit, még úgy sem, ha van hol lakni.
4/7 anonim válasza:
Ha egyedül vagy, akkor nagy valószínűséggel visszafogsz esni...úgyhogy holnap mikor felkelsz, ne csak munkát kezdj el keresni :)
5/7 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok egyedül, képzeljétek azóta "szexmániás" lettem :D Leszokóban vagyok a cigiről, és a nyugtatóról is, anidepi még megy, aztán valamivel kell pótolni a hiányosságokat :D
2010. dec. 11. 20:47
6/7 anonim válasza:
lenni valakivel nem feltétlenül jelenti azt hogy nemvagy egyedül...ha van valaki, akivel ezt megtudod beszélni, aki segít, aki meghallgat, aki leköt...legyen az egy feleség, egy jó barát vagy akár egy szülő...keresd fel őket...és nincs mitől félned:)
7/7 A kérdező kommentje:
Van párom, vele és az anyukámmal mindent meg tudok beszélni. Szerencsés vagyok ilyen szempontból.
Köszi a választ:)
2010. dec. 12. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!