Pánikbetegek! Ti hogyan szoktatok le a gyógyszerről, ha szedtetek?
Érdekes, mert nekem addig kellett szednem, míg egy jó ideig tünetmentes voltam, majd abbahagyhattam, pánikra szedtem. Én kb másfél évig szedtem, majd úgy, ahogy te nagyon fokozatosan hagytam abba, volt pár tünetmentes évem, majd a nyáron megint jöttek a tünetek, pánik és egyéb dolgok. Most megint szedem őket, de remélem kb 1 év múlva újra abbahagyhatom.
Talán az orvosod tudja, hogy miért kell neked tovább szedni, mint másoknak, volt fél éved amikor teljesen tünetmentes voltál? Szorongás meg semmi? Akkor szokták mondani, hogy abba lehet hagyni.
A homeopátiás dolgok nálam se használtak sajnos.
Próbálkoztam hónapokig, hogy majd magam megoldom, nyugtatgattam magam, de nem ment, csak gyógyszerrel lettem újra "normális". Mondjuk engem az se érdekel, ha örökre kell szednem, a lényeg, hogy jól legyek, szenvedtem már eleget.
Megint én. Helyesbítve az előző válaszom, volt, legalá
bb egy éved, amikor teljesen tünetmentes voltál? nekem kb annyit várt az orvos, akkor kezdhettem csökkenteni.
Valakinek sikerül magától legyőzni, valakinek beválnak a homeopátiás szerek, másnak pedig csak a gyógyszer. Ez egyéntől függ.
Én megpróbáltam mindent, itthon támogattak, voltam kineziológusnál, de csak a gyógyszer hatott. Ha ezt kell szedni, hát ezt kell. A baba kérdés már bonyolultabb dolog, mert majd én is szeretnék.
De ha így vagyunk egyben, akkor ezt el kell fogadni, rengeteg ember szed gyógyszert erre-arra, nekünk az agyunk miatt kell, hát ez van, jobb mint szenvedni.
Bízzunk meg az orvosokban, nekik jó a rálátásuk, nekem pl ránézésre megállapította, hogy depressziós vagyok, biztos látja rajtad is az orvos kedves kérdező, hogy még szükséged van a gyógyszerre. Azért jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!