Mit csinálnátok a helyemben?
Pszichiátriára járok, egyik nagy bajom, hogy sokszor nem teszem meg azokat a dolgokat, amiket szeretnék. nem erkölcsös, vagy simán gátlásos vagyok.
A napokban egyre inkább azt érzem, hogy félre kéne lépnem, sose tettem ilyet még, de úgy érzem, hogy jót tenne most nekem egy kaland. Tudom, nem szép dolog, én is elítélem magam, már a gondolat miatt is. Talán túl hamar kötöttem le magam, és most jönnek ki a dolgok. Rövid távon biztos jó lenne, de nem tudom hosszú távon meg tudnám e magamnak bocsátani.
Először is szakíts a pároddal, mert akárki akármit is mond, ha már a félrelépésen agyalsz, akkor tuti, hogy nem vagy belé szerelmes. Utána azzal fekszel össze, akivel akarsz,de ne alázd meg a párodat annyira, hogy ezt teszed vele.
egy megcsalt lány
Köszi! Az az igazság, hogy elutazott, és elkezdtem pár emberrel beszélgetni, mert általában nem bírom egyedül. Mondhatni flörtölgetek gépen keresztül, ennél tovább sose mentem, pedig volt egy nagyon rossz kapcsolatom, de sose csaltam meg. Talán az egyedüllét miatt van,
Inkább az lenne a helyes kérdés, hogy hogyan küzdöttétek le az ilyen gondolatokat?
naszóval az két különböző dolog, hogy nem teszel meg dolgokat, amiket szeretnél, vagy hogy nem csalod meg a párodat, de szeretnéd. (és abba bele se mennék, hogy milyen kapcsolatban éltek, ha ennyire komolyan foglalkoztat a félrelépés)
nem lehet, hogy szakítani akarsz, csak nem teszed meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!