Normális, hogy sűrűn fantáziálgatok? Nem szex tartalmút!
Figyelt kérdés
Nő vagyok és tele élettel, álmokkal vágyakkal. Elég sűrűn képzelek el pl. párkapcsolatot, első randevút szinte alig ismert de szimpatikus fiúkkal. Ezzel derítem magam jó kedvre pl. munka közben. Szerintetek ez normális? :( Vagy más is van így?2010. nov. 29. 16:11
1/4 Nostro the overlord válasza:
Ja, csak én szex tartalmút :D
2/4 anonim válasza:
Ha közben rendesen ellátod a munkádat, akkor nem veszélyes a dolog :) remélem hamarosan megtalálod azt az embert, kapcsolatot, ami szerepel az álmaidban és vágyaidban.
3/4 anonim válasza:
Teljesen normális! Én is szoktam fantáziálni... mikor miről... van, hogy szexszel kapcsolatban, van, hogy randival, van, hogy munkával kapcsolatosan, esetleg egy komoly téma megvitatását... :)
4/4 anonim válasza:
Abszolúte normális, és emberek százmilliói művelik ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!