Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Speed/spuri/gyors és más...

Speed/spuri/gyors és más amfetaminszármazékok. Milyen hamar és mennyire lehet rászokni? Mennyire nehéz letenni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Ebben a kérdésben senki sem fog neked segíteni!!!

Legtöbbre ha bejön azonnal!!!

Cigi sem jó elsőre senkinek.......mégis.

Aztán idővel csak azon leszel hogy minél több pénzed legyen ezekre.......

2010. nov. 27. 11:21
 2/11 A kérdező kommentje:
félreérted nem én akarom csinálni. megismerkedtem valakivel akinek ez a problémája, és nemtudom mennyi esély van egy normális kapcsolatra, azt mondja nem függő le tudja tenni, de elég régóta csinálja, ezért érdekelne mennyi idő után alakul ki függőség és ez mennyire durva függőség, illetve mennyire nehéz letenni.
2010. nov. 27. 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:

amfetaminoknál kialakulhat fizikai függőség is, azonban nem kimondottan gyorsan. azt nem lehet megmondani hogy mennyi idő alatt, sokmindentől függ (egyéni, szervezet, használat sűrűséége, anyag minősége stb)

de nem azok közé a drogok közé tartozik ami egy hazsnálat utén kemény fizikai függőséget okoz.

pszichikai, az más, de az inkább a nyugtató hatású és a hallucinogénekree jellemző. azért csak óvatosan, mert persze kialakulhat.

2010. nov. 27. 11:34
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
Aki azt mondogatja hogy "nem vagyok függő, bármikor leteszem" az már tuti hogy függő
2010. nov. 27. 11:41
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Még a cigiről se tudnak sokan leszokni nemhogy a drogról
2010. nov. 27. 11:42
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

én fiatal koromban kipróbáltam. Szerintem amfetaminra nem nagyon lehet úgy rászokni mert a keményebb drogokra. Lelki függősége van maximum. Testi tüneteni nincsenek a függőségnek. Nem véletlen a könnyű drogok közé tartozik. Az már más tészta hogy a világnézetet,gondolkodásmódot totálisan megváltoztatja. Én nem bántam meg hogy kipróbáltam de pozitívuma sem volt. Szerintem egyébként a napi füvezés sokkal rosszabb mintha valaki néha spurizik.

Tudom,hogy le fogtok pontozni,de csak a tapasztalataimat írtam le.

2010. nov. 27. 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Az amfetaminszármazékok bizonyos típusa már a keménydrog kategóriába tartozik. (pl speed)
2010. nov. 27. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:

"Még a cigiről se tudnak sokan leszokni nemhogy a drogról"

elárulom barátom, hogy a cigi alkaloidja a nikotin majdnem olyan erős addikciót okoz mint a heroin.

kedves előttem szóló, a metamfetamin nem minősül kemény drognak, mivel nem alakít ki fizikai függőséget.

Könnyen rá lehet szokni, mivel hamar kialakul a szerrel szembeni tolerancia (felszívsz fél grammot, a következő alkalommal már több kell ahhoz a hatáshoz, amit az elején fél gramm okozott)

De csak mentális függőséget okoz. Igaz, hogy viszonylag erőset, de egy kis akaraterővel le lehet róla szokni.

Speed miatt még senki nem került elvonóra....

Ha minden hétvégén ezt szívod a buliba, bizony a 4. 5. hétvégén már nem azér szívod mer jó, hanem mer kell.

Arról nem is beszélve, hogy az elején kihúzott kis csík helyett már grammokat kell felszívnod.

Viszont ha nem használod sűrűn mongyuk 3-4havonta egy alkalom belefér. Úgy nem alakít ki még mentális függőséget sem, és a tolerancia szint is megmarad, de legalábbis lassan növekszik.

2011. ápr. 22. 18:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez jól hangzik, kedves előttem szóló, csak sajnos nem így van. Bizony speed miatt is kerültek már bőven elvonóra és fizikai függőséget is okoz!

A nikotin és heroin hasonlata stimmel.

2011. ápr. 23. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
én egyszer probáltam 2 éve azóta nem csináltam, nagyon megundorodsz tőle mikor már jösz le róla és még ébren vagy 3.napja ez tipikusan olyan drog hogy ha kipróbálod és jó anyagot kaptál legalább 2 hónapig felé se nézel
2012. okt. 24. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!