Segítség! Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet?
Nagyjából 1 éve depressziós vagyok már, van, hogy mélyebben vagyok, van, hogy kevésbé. Azonban ehhez már hozzá is szoktam nagyjából, meg persze próbálok túllépni a dolgokon amik kiváltották.
Azonban az utóbbi hetekben olyan szinten vagyok motiválatlan, hogy nagy mértékben hátráltat a munkámban, sőt szinte alig tudom elvégezni. Tudom, nem hangzik túl komolyan h "motiválatlanság", de nekem ez most nagyon nagy probléma. Ha jön valami újabb feladat, szinte el se tudom olvasni, ha nagy nehezen sikerül akkor pedig az elvégzésével vannak gondok. Emiatt egyre több minden halmozódik fel és ez egyre inkább nyom is, belekerültem egy spirálba.
Tehát nem az a gondom, hogy simán nem vagyok elég motivált a munka iránt, hanem az, hogy annyira kedvetlen vagyok, hogy nagyon nagy mértékben hátráltat, bármennyire is küzdök ellene.
Nem tudom, hogy a motiválatlanság szó megfelelő-e az állapot leírására, de nem tudom máshoz hasonlítani.
Ha tudtok valahogy segíteni, akkor kérlek segítsetek, félek, hogy mindent elveszíthetek így, mégsem vagyok képes ellene tenni szinte semmit!
Köszönöm, hogy elolvastad!
ugyanez van nálam is... ésszel tudom mit kéne, de képtelen vagyok rá..
orvoshoz nem nagyon szeretnék menni ha nem muszáj, egyrészt amiatt mert nem szeretnék járni hozzá, másrészt pedig anyagilag se nagyon engedhetem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!