Bealszok a gyógyszerektől, amiket a pszichiáter írt fel, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 17:23
1/3 anonim válasza:
ne vedd be.....ez most nem vicc volt amúgy!
2/3 anonim válasza:
AZért nagyban függ mire szeded. Ha komoly, szedd be, de legközelebb, amikor mész, mondd meg neki, h mi a helyzet! Ilyennel nem szabad tréfálni és félvállról venni... esetleg ha sokat kell várni, menj korábbi időpontra, ha befolyásolja az életed.
3/3 anonim válasza:
Én is szedek 2 féle antipszichotikumot, örökké alszom. nos ez valahol jó jel is, mert ha már szeded egy ideje és egyre fáradtabb vagy, nagyban jelentheti azt is, hogy ideje csökkenteni az adagot:) én most ebben vagyok hetek óta, jobb lesz, de ne hagyd el, mert nem gyerekjáték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!