Az betegségnek számít ha valaki nem érzi szükségét a beszélgetésnek és az emberi kapcsolatok kialakításának?
"Mindig érdekel kivel mi van de a véleményem nem érzem , hogy meg kellene osztanom mással. Érdekes dolog az biztos."
Akkor fordítva vagy bekötve, mert az emberek 95%-a csak nyomja, nyomja a süket dumáját, de másokra nem kíváncsi.
Az a vicc, hogy pont neked sokkal könnyebben menne a barátkozás, mint az átlagembernek, mert ha téged érdekelnek mások, de az észt nem szereted osztani, akkor alapból jobb társalgó leszel, mint mások. Szóval ha szükséged van barátokra, akkor kezd el másokkal beszélgetni és kész. Nem egy nagy tudomány ez.
Nem tudni. Lehet, hogy bírkák veszenek körül és találsz annyi paákapcsolati impulzust, hogy még van de nem keresel újat.
Azért keress normális társaságot. Nálam is volt kiskoromban olyan, hogy sok idióta volt az osztályban és más kapcsolatot is megfúrtak az osztályközösségben, nekem akkor alig volt kapcsolatom és úgy éreztem ez jó így. Aztán középiskolában normális emberekhez kerültem és sok barátom lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!