5 napja szedem 2x fél szem nyugtatót de abba akarom hagyni. Szerintetek lehet következménye ha még most gyorsan leállok vele? Nem akarom szedni inkább.
Figyelt kérdés
Mióta szedem zombi vagyok alszok meg nincsenek érzéseim és üresnek érzem magam.2010. nov. 11. 16:03
1/9 anonim válasza:
Bár nem vagyok orvos, de ha ilyen keveset szedtél, és csak ilyen rövid ideig, akkor nem lesz baj.
Más kérdés, hogy miért szedted. Mert azok a tünetek előjöhetnek ismét!
2/9 A kérdező kommentje:
csak stressz miatt
2010. nov. 11. 16:22
3/9 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy tényleg nincs rá szükséged, mert én szedem és nem vagyok zombi :) Csak jól vagyok. Szépen fokozatosan hagyd abba, és próbálj vmi természeted nyugtató szereket, hátha elég neked annyi is.
4/9 anonim válasza:
Nyugtato teakevereket vagy hangulatjavito teakevereket tudsz vasarolni, s amikor ugy erzed, hogy idegesebb vagy, akkor ezt a gyogynoveny kevereket kezd el fogyasztani.
Most is lehetne ugy, hogy a gyogyszert abba hanyod, es a teat fogyasztod helyette. Ezt reggel es este kell fogyasztani, es egy doboz tartalma eleg lesz egy kurahoz!
5/9 A kérdező kommentje:
2. te miért szeded? epilepsziás vagy?
2010. nov. 11. 17:59
6/9 anonim válasza:
Én pánikbetegségre, de elég súlyos formában jelent meg nálam, kimenni se tudtam az utcára, depresszió vmilyen szinten plusz deperszonalizáció. A nyugtatót az antidepresszáns mellé kaptam, először csak nyugtatót szedtem, attól elmúltak a pánikrohamaim, de többi tünet nem.
7/9 A kérdező kommentje:
értem az már súlyosabb akkor örülök ha jobban vagy :)
2010. nov. 11. 19:44
9/9 anonim válasza:
Én 0,25 szedtem több mint 2-hónapig 2x1 szemet,és egyik napról a másikra leálltam,vele semmi baj nem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!