Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológus terápián kívül?

Pszichológus terápián kívül?

Figyelt kérdés

Járok egy szakemberhez, aki egy 40 év körüli férfi. Amikor legutóbb beszéltem egyik ismerősömmel arról, hogy pszichológushoz járok, egyből kérdezte, hogy és tetszik? Jól néz ki?

Őszintén szólva én rá nem tudok férfiként tekinteni és sose néztem azt, hogy hogy néz ki, mert nem érdekel. Felőlem nézhet ki akárhogy, mert nekem nem ez számít és igyekszem keveset tudni róla, emiatt ha esetleg elmesél magáról valamit, ami mondjuk a témábavágó, azt sem szeretem, mert elindít bennem valamit, megsajnálom, szimpatikus lesz, stb. és nem akarom, hogy kialakuljon valami érzés felé, ezért sem érdekel, hogy van-e családja, mi a hobbija, mert nekem ő egy üres felület.

Nektek milyen a kapcsolatotok a pszichológusotokkal?

ápr. 17. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jól állsz hozzá.

Sok embernek lesz, az ilyen felesleges személyes kötődés miatt, nehéz majd otthagyni a pszichológusát, amikor eljön annak az ideje.

ápr. 17. 20:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ismerosod sok Hollywood-i filmet nezett, ha ez jut elsore eszebe.

Annyi alapja van, hogy neha az emberek kicsit vonzodnak azokhoz a segito szakmat vegzokhoz, akik nekik konkretan segitenek es akikben biznak. Pszichologus, pap, orvos, tanar stb. De azert a tobbseget egyaltalan nem erdekli, inkabb az, hogy szakmailag legyen jo.

ápr. 18. 06:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!