Mindenki flúgos aki Rivotrilt szed?!
Figyelt kérdés
A kérdésem egy az egy tapasztalatok alapján kérdezem. Mindenki flúgos aki ezt a gyógyszert szedi?! Elképesztő mennyire hasonló mindenki, ami ezt szedi.ápr. 12. 22:29
1/4 anonim 

válasza:

Minden olyan embert ismersz, aki Rivotrilt szed, azért tudsz így általánosítani?
2/4 anonim 

válasza:

Én ismerek olyat, akinek van pszichés betegsége, azért szed hasonló gyógyszert.
Meg olyat is, aki átmenetileg a körülményeket próbálja túlélni vele.
3/4 anonim 

válasza:

Közeli hozzátartozót is tömnék vele,de kényszeres gondolatai vannak. Így csak kiváltja de nem használja
A kiváltás oka pedig egyszerű,altatóval tud csak aludni,viszont a a rivo vonalat elvágja, akkor az altato vonalat is ezzel együtt
Egyébként mentálisan tiszta ember,a légynek sem árt. Egyszer borult ki jobban,túl stresszelte magát,be került a pszichiátriára azóta tart ez a dolog..
4/4 anonim 

válasza:

én illegálisan szereztem be és pár szemet szedtem önszántamból néhány alkalommal, igaz ittam is rá. azt az éjszakát a rendőrségen tölöttem mert megrongáltam egy autót. semmi okom nem volt rá. illetve sokáig egy ilyen paranoid szorongás fogott el tőle, fogtam a maradékát és kiöntöttem a lefolyóba. soha többé nem próbálgatnék ki ilyen szereket, nem csodálom hogy szegény betegeknek sokáig állítgatják míg megtalálják a megfelelőt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!