Xanax Sr-el kapcsolatban lenne kérdésem. Az orvos felirta az Asentra 50 mg-ot, de csak 25 mg-ot kell szedni. Trauma sorozatok miatt kell a kezelés. Hátha megértést kapok. Amíg a sima xanax 1 mg-ot szedtem jobb volt a hatása.Sr-ből bevehető e 1 mg?

Mire vonatkozik a kerdes pontosan?
Az Asentra egy antidepresszans, hetekig tart, mig hatni kezd. Nem olyan, mint a Xanax. Most nem irtak fel Xanax-ot, hogy azt is szedd melle?
Az orvost hivd fel szerintem vagy menj el, es tole kerdezz! Ezt itt nem lehet megvalaszolni.

1. vagyok
Nekem volt ilyen SR-el tapasztalatom (fajdalomcsillapitoval), es nekem sem jott be abszolut. Ha feleakkora adagot irnak fel, mint nekem, akkor feleannyira hat, raadasul iszonyu lassan kezd hatni, es minimalisan. En nem tudtam azt szedni, hanem vegul bevettem az SR-bol a normalis nagyobb mennyiseget, mintha nem SR lett volna. Igy szedve semmi kulonbseg nem volt. Ezt az orvossal megbeszeltem, amig el nem fogyott, utana mar az elozot, a normalt irta.
Azert irtam, hogy az orvossal beszelj, akar majus vege elott is, telefonon, ha tudsz. Akkor nem szenvedsz annyit. En nem szedtem sem Xanaxot, sem Sertraline-t, ezert erre nem tudtam konkretan mit mondani.
Gondolom, mindenkinek mas a szervezete, hogy hogyan szivodnak fel a gyogyszerek.
Jobbulast kivanok es sok erot!

sertraline a hatoanyag, Asentra a markanev
ugyanugy, ahogy paracetamol a hatoanyag, pl. Panadol a markanev

Nem olvastam végig.
Nekem a xanax sr SEMMIT nem csinált. Vissza kellett állni pár nap után a simára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!