Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nárcisztikus kivetítheti a...

Nárcisztikus kivetítheti a saját nárcizmusát másra?

Figyelt kérdés

Tehát lehet olyan, hogy a másikat direkt figyeli és mindennel próbálja rábizonyítani a másikra hogy azzal baj van és beteg vagy nácisztikus?

Van ilyen?

jan. 31. 12:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, pl akire 90% összes nárci jellemző illik, ő mikor megnézett pár videót, be is azonosította egy kiszemeltje pasiját nárcinak. Aztán együtt provokálták akit beazonosítottak, és röhögtek hogy érzelmi reakciói vannak. De szerintem neki is gyanús volt hogy az ő szájából furán hangzik mert eléggé olyan óvatosan ejtette ki hogy ja az a pasi nárci.
febr. 11. 15:39
 12/15 anonim válasza:
Én sajna most jövök ki egy nárcisztikus kapcsolatból. Az ex leányzó szintén járt pszichológushoz, de ott a pánikbetegsége miatt. Viszont ő olyan profi volt, hogy sok könyvet olvasott ilyen önismereti/kapcsolati könyveket, amiket szerintem nagyszerűen felhasznált a manipulációihoz. Kb minden gyerekkori traumámat, családi hibás működéseket, amiken én már dolgoztam, mert tudtam mit hoztam magammal, azt jól felhozta, profin ment így a gázlángozás neki. Csenddel verés maximumon. Mindenki áldott jó leánynak gondolja a baráti köréből, holott itthon meg fröcsögött róluk, hogy ki milyen béna meg nyomorék... Munkatársairól szintén. Igazából mindenki fölé helyezte magát, mert csak ő lehetne akár bármi, csak hát a gonosz energiák összefogása miatt nem lehetett profi lovas, rendőr, katona, nyomozó (zseniális logikája van), stb. Bár tanulni azt nem akart, hiába támogattam abban is, hogy menjen, tudjon fejlődni, jobb melója, stb legyen :D
febr. 12. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:

"holott itthon meg fröcsögött róluk, hogy ki milyen béna meg nyomorék..."

huhh de jellemző ez

febr. 12. 18:58
 14/15 anonim ***** válasza:
És meddig maradtál benn ebben, 12-es?
febr. 12. 19:00
 15/15 anonim válasza:
Kereken 4 év, ha a költözés napjáig számítjuk, ami az évfordulónk lett volna :D
febr. 12. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!