Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magyarországon a venlafaxin...

Magyarországon a venlafaxin csak azonnali felszívódású formában elérhető?

Figyelt kérdés
jan. 28. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Olwexya és más neveken is árulnak nyújtott felszívódásút. Valamelyik kiszerelés hiánycikk.
jan. 28. 16:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is így tudtam, de a betegtájékoztató alapján az Olwexya kapszulát is napi 2x kell szedni. AKkor az outdated?
jan. 28. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy kell szedni, ahogy az orvossal megbeszéled, mivel van, akinek a reggeli, van, akinek az esti bevétel a jobb, mert mondjuk úgy pörgeti vagy lassítja. Az én értelmezésemben arra vonatkozik az a mondat, hogy mindig nagyjából azonos időpontban vedd be a gyógyszert.
jan. 28. 17:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen persze úgy szedem ahogy orvossal beszéltük, napi 1x reggel csak mindig el szoktam olvasni a papírt, és ott az van hogy reggel ÉS este, azt hittem rosszat írt fel véletlen. De akkor valszeg csak én ertelmeztem félre köszi.
jan. 28. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!