Kik a legjobb pszichológusok, pszichoterapeuták idehaza?

Nem lehet egzaktan kijelenti, hogy kik a legjobbak, mert aki A embernek bejön, az B-nek nem. Sok a szubjektív tényező.
Az egészségügyben nem hinném, hogy a legjobbaknak (egyáltalán azt hogy lehet mérni?) magasabb a fizetésük. A díjazás a ranglétra határozza meg, minél magasabb képzettségű, annál többet kér, emellett pedig a piac törvénye: annyit kér, amennyit még megfizet számára elégséges számú kliens.
Rögtön leszögezném, hogy nem vitatkozni szeretnék a témában, de már itt is volt téma az, hogy milyen különbségek tudnak lenni orvosi ellátások kapcsán. Akkor egy szimpla vakbélműtétet dobtam be szemléltetésül. Az f1-es Sainz a műtéte után néhány héttel már futamot nyert én meg évekig nyögtem a dolgot. Szóval úgy gondolom, hogy erősen pénzfüggő ez az egészségügy is, mint egy csomó minden az életünkben.
Persze azt is értem és tapasztaltam már én is, hogy egyeseknek XY pszichológus a csúcs, míg más meg menekül ugyanettől az embertől.
Látom, hogy van a neten pszichológus kereső 1567 személlyel. Most mit tudjak kezdeni egy ilyen számmal?

Egy műtét sikeressége eléggé többtényezős. Mondjuk, kapásból ott van a páciens szervezete és kiinduló állapota. Nem attól lesz valaki jó sebész, hogy többet keres.
Szóval pszichológust keresel. Végignézel egy rakást, kiválasztasz a honlapjuk alapján úgy 4-5-öt, aki szimpatikus, és írsz nekik vagy felhívod. Egy részüknek nem is lesz rövid határidőre időpontja. Abból az 1-2 fennmaradóból kiválasztasz egyet. Elmész 3-szor, azalatt kiderül, hogy megfelel-e neked vagy nem. Ha nem, akkor ugyanezt eljátszod még egyszer, rosszabb esetben még többször. Ez nagyon szubjektív műfaj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!