Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi az oka annak ha valaki...

Mi az oka annak ha valaki nyugtatókon él? Úgy értve ezt hogy az orvos felírja neki tehát orvosilag jogos és be kell szednie naponta néhányat...

Figyelt kérdés
tegnap 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Hát nekem először akkor írtak, amikor sírógörcsöm volt az ügyeleten és nem bírtam munkába menni. Nyilván vannak az embernek kötelezettségei, szükségletei, amiket ha nem tud teljesíteni, akkor azért azzal valamit kell kezdeni. Hosszabb távon másféle gyógyszert szoktak inkább felírni.
tegnap 11:17
 2/7 A kérdező kommentje:

De akkor a te esetedben mi volt az oka ennek a sírógörcsnek?

Én csak látva ezt más emberen elgondolkoztam hogy mi lenne ha nekem is kéne hogy tehetek e ellenne valamit most amikor még nem kell.

tegnap 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Bármilyen szorongászavar, amit nem lehet vagy nem érdemes gyógyszer nélkül kezelni.
tegnap 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell s és a jogosság sem hiteles . Azok a szerek mérgek lithium tartósítók töményen . Nem nyugtat hanem az idegeket szerveket károsítja a hatásuk elvonási tüneteik súlyos akár öngyiLkosság is lehet . Eü iprulaipar üzleti szolgáltatás a felelősség a felhasználón van .
tegnap 11:37
 5/7 A kérdező kommentje:
De akkor mi a megoldás ha én akkor akarok tenni valamit amikor még egyet se szedtem be?
tegnap 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
#2: Sok minden vezetett oda. A munkaviszony megszüntetése sem hozott helyre sok mindent, de legalább azt megtettem magamért, hogy nem maradtam benne abban a mindennapos megaláztatásban, ami ott volt.
tegnap 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:
52%

Én próbáltam gyógyszereket, a spitomintól a frontinig mindent, mert elég szarul voltam. Nem írták fel, ismerősöktől szereztem be, csúnya dolog ne kövesse senki a példám. Egyik sem hatott, ami meg igen, csak fizikailag éreztem a hatását, például könnyebben aludtam el, de amúgy ugyan olyan mélyen voltam. Abbahagytam pár hónap után, nehogy rászokjak. De ez nem meglepő, mert én nem csak úgy érzem, hogy egy rakás szar vagyok, mert konkrétan az vagyok.

Sajnos nekem egyetlen egy dolog hatott eddig, és az az alkohol. Nem iszok, mert nem akarok alkoholista lenni, de amikor próbáltam, úgy éreztem magam az emberek között, mint bármelyik másik ember, még a kedvem is jó volt. Erős a kísértés nagyon, hogy elkezdjek alkoholt inni, lehet, hogy fogok, még nem tudom. Annyi a szerencsém a borzasztó erős szorongással (mert az is van), hogy mindent megtervezek előre szinte másodpercre pontosan, és sosem térek el ettől, ha rajtam múlik, így az alkohol mennyiséget megtudom tervezni, hogy mikor mennyit iszok egy időszakban, ha muszáj lesz (márpedig nagyon extrém mélyen vagyok mostanság).

Ez most rosszul hangzik, szánalmas meg ilyenek, én is tudom, hogy az, de van az úgy, hogy egy pohár víz lenyelése is megterhelő feladatnak tűnik. És ez még megterhelőbb, ha a környezetnek nem akarjuk mutatni. Rólam azt hiszik pókerezek, annyira pókerarcom van mindig, és azt hiszik, hogy a vérnyomásom 100 alatt van, miközben a valóságban egy 5-ös erősségű hurrikán pusztít a testemben a gondolatok által, vagy csak a helyzetem realitása által.

Szóval vannak ilyen emberek, akiknek minden feladat borzasztó megterhelő, a legalapvetőbb mindennapi dolgok is.

tegnap 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!