Aki jart mar miskolcon a gyerek pszichiatrian tud velemenyt mondani rola? meg hogy ott most csak zart osztaly van?
tegnap beszelt anyam az orvosommal es elmondtak h nem tudnak ambulansan meggyogyitani (2024-ben voltam 5 heten terapian, ott kaptam 6 diagnozist de csak 3-at ismerek a biolart, adhd, emocionalis zavar) dec 2-an jottem masnap mentunk a miskolcra nem ertem jobban lettem a terapia utan kapok gyogyszereket (100mg lamolep, ritalin, biomelatolin) most is fenn allnak azok a tunetek h alig tudok elaludni idegesseg feszultseg en ennyit vettem eszre magamon de azt pl nem vettem eszre h teljesen beletemetkezdtem a tanulasba egesz hetrn ejfel utan fekudtem le mert addig tanultam hiszen fel ev elott voltunk (soha nem tanultam ennyire de tenyleg es soha nem volt olyan atlagom mint most van fel evkor 4,70 felett vagyok) es ugye szakman vagyok es engem a penz motival h ev vegen meglegyen a 60 ezer hiszen gyujteni akarok na de mindegy nem is ez a lenyeg
es ugye nem tudtam letenni a tanulast tudommal ez a bipolarnak is az egyik tunete h ugye ha “felhangolt” allapotba van az ember akk v bulizik (azon a korszakomon tul estem egy ideje) v olyat csinal amit szeret es ez a tanulas is gondolom ezert van mert megtalaltam benne a “boldogsagot”
A bipolarisoknak nagyon nehéz kiigazodni a saját tüneteik között. Ismerősömnek kb két évtizedébe telt, hogy tudja is, és meg is oldja egyedül, hogy mikor kell azonnal megkeresni a dokiját.
Remélem neked hamarabb sikerül belerázódni, és jól alakul az életed.
A legjobbakat kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!