Valóban okozhat fizikai tüneteket mentális zavar?
Ezen az ágon szinten minden betegség okozhat valamit, és eléggé hasonlo dolgokat. Nagy traumák, szorongás, depresszió és a többi mind más és más de hasonlo tünetekez okoz.
A nyomás a mellkasodban lehet a szorongás érzése, de akár annak is a jele hogy nagyon rosszul alszol hosszu ideje.
Nálam volt h az extrém stressz és trauma erőteljes remegést okozott szinte rohamot, mint mikor az ember nagyon fázik de ezt egy 25+fokos szobában takaro alatt azért eléggé lehetetlen dolog.
Szoval az emberi test és agy az érzelmekkel és behatásokkal szinte bármire képes, ha nem is vagy beteg de elhiszed magadrol h az vagy hát az leszel. Vagy ahogy belelehet hallni egy törött szívbe is ha olyanokon mész keresztül.
Én is szoktam érezni néha, hogy ráz a hideg, pedig semmi nem indokolná
5# akkor te is tudod a kérdésedre a választ, h semmi bajod fizikálisan de valami olyan jár a fejedben vagy a lelkedben amitől bekattannak az ilyenek
a kérdés már csak az h mi okozza, mennyire sulyos és hogy akarsz e tenni ellen?
Néha (pl most) mintha a légzés is nehezebb lenne, elszorulna a mellkasom. De ez sokkal ritkább, mint a fentiek.
Fogalmam sincs, hogy amikor átfut rajtam a hideg, akkor milyen mentális állapotban szoktam lenni. Őszintén nem emlékszem. Suliban szokott előfordulni általában. Nem tudom, hogy mi okozza, és mennyire súlyos, ezért tettem fel a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!