Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon megváltoztam, de rossz...

Nagyon megváltoztam, de rossz irányba. Hogy lehet ezt visszafordítani?

Figyelt kérdés

Röviden, elég rossz gyerekkorom volt, most 19 éves vagyok egyedül élek, magányosan. Tavaly nyárig volt 1-2 barátom, azóta 0, zero. Probáltam párt találni, neten, kép küldés után 95%ban tiltottak, barátkozni probáltam szintén neten, abból se lett semmi.

Utóbbi időben egyre jobban kisebbségi érzésem van, kirekesztettnek érzem magam, azt érzem, bárhol, hogy "nem vagyok jó helyen", ahol emberek vannak. Egyre többször kap el a rosszindulat, és sokszor kivánom azt, hogy bárcsak eljönne a világvége vagy valami nagyon durva tömegkatasztrófa történjen az emberekkel Magyarországon. Egyszerűen nyitni sem tudok már az emberek felé sokszor.

ma 15:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Pszichológust javaslok.

Ásson csak le mindennek a mélyére. Analizáljon. Úgy megtaláljátok együtt a megoldást.

Kicsit drága, de megéri. És egyáltalán nem szégyen.

Ha elromlik a kocsid elviszed szervizbe. Ha elromlik a számítógéped elviszed szerelőhöz. Ha beteg vagy orvoshoz mész. Ha mentálisan nem oké minden, akkor pedig elmész pszichológushoz.

Elég sok embert ismertem már aki pszichológushoz járt. Szerintem menő dolog, hogy törődnek magukkal, és a mentális egészségükkel.

ma 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!