Xanax van akiknek segített?
Figyelt kérdés
Azt olvasom méreg és el se szabadna kezdeni..dec. 31. 19:07
1/5 Mad Max2 válasza:
sok száz millió embernek segített eddig
2/5 anonim válasza:
Elaludni segít
Amúgy valóban durva mellékhatásai vannak. Pedig én csak 0,5 mg ot szerek
3/5 A kérdező kommentje:
Mik azok a mellékhatások? Meddig szedtétek?
Fél év a határ, ami felett már hozzá fogsz szokni elvileg.
tegnapelőtt 00:18
4/5 anonim válasza:
Alapjában jó "gyógyszer" lenne.
Nyugtató, szorongásoldó, görcs és izomlazító hatását hamar kifejti.
De!!
A probléma az, hogy rendkívül addiktív szer.Akár 1 hónap alatt függőséget okoz.Az azonos hatás eléréséhez egyre több és több kell.
Ha hirtelen megvonod, vagy nagy léptékben csökkented, olyan elvonási tüneteid lesznek, hogy azt az ellenségednek sem kívánnád.
Izomgörcsök, hányás, nehézlégzés, fulladásérzés. Az ágyból nem tudsz kikelni olyan sz.rul leszel.
Úgyhogy csak óvatosan!
5/5 anonim válasza:
aki olyanokat allit mint a kerdezo leirasa meg a 4-es hanyas fulladas, nem tudom.. en 2 mg-al csokkentettem 4mg-rol, nulla bajom. Ki tudok kelni az agybol. nem hanyok, nem semmi amit leirtak. Ezek sztereotipiak a xanaxal kapcsolatban akik nem szedtek sokaig. A panikosok vajon miert szedik mindennap? Hogy hozzaszokjanak... de kerdezo a vegen te higyjel akinek akarsz. Ha kigyomereg meg istentudja mi szerinted akkor ne, ha gyogyszer, ami segit es semmi bajod nem lesz ha leallsz csak egy kis kenyelmetlenseg, akkor szedd. 1-esnek azert igaza van, 2-nek nem tudom milyen mellekhatasai vannak mert 0.5mg-nal kb semennyinek kell lennie durva mellekhatasnak hosszu tavon. Mondom en szedtem 4mg-ot, nem volt semmi hosszu tavon, szedtem 2-3mg-ot, nem landzsazott meg a satan a hatamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!