Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy drog szippantás hatása...

Egy drog szippantás hatása meddig tart?

Figyelt kérdés
pusztán kíváncsiságból kérdezem
ma 16:01
 1/7 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Ritka értelmetlen kérdés, ez elég sok mindentől függ, leginkább attól, hogy mégis miféle "egy drog"-ról van szó, és mégis mennyi az az "egy"...
ma 16:04
 2/7 anonim válasza:
100%
Drog? Milyen drog?? Nikotin? Semmi hatása? Kokain? Akár 12 óra. Marihuána? Van, akinél semmi, van akinek tartós. Konkretizáld már.
ma 16:11
 3/7 anonim válasza:
69%

Melyik ? A speed az változó..meg az máshogy működik. Tehát ha mondjuk felszívsz 3 keményebb utcát utana a szervezet rááll tehát csak szinten kell tartani..így mondjuk 4 g nekem 3 napig is elég de ez a csöves drog.

Ott van a kokain annak 1 óra általában ..egy éjszaka alatt ha vissza fogod magad 2 g fogy el egy embernek (de mint a többi ez is teljesen változó)

Anfetamin kristályok stb mindenre ez vonatkozik. Függ attól is mivel ütőd fel az aktuális cuccot..mondjuk ha tiszta speedet szivsz ami ilyen 80-90 %-os az kb meggyilkol, nem nagyon kell gondolkodni meddig tart.

Ott van a tiszta MDMA por..az 1 utca után is szanaszét b..z abból 3 g nekem minimum kitart 1 napig.

Az ilyen bohóc szar kristályok amik elvannak terjedve már mindenhol nem sok vizet zavarnak.

De ha rendes anfetamin kristlyat szivsz az kicsit olyan mint a Kokó egy estet végig kuffantasz vele mondjuk.

És van kb ezer másik féle. Nagyon függ mivel van megütve..szívtam én már olyan cuccot is aminek semmi hatása nem volt.

Az ekit is néha szettöröm abban általában mű MDMA van amitől mondjuk másnap is szarul vagy de intenzíven max egy tabi így 1-2 óra.

De abból is meg lehet vadulni. Most mennek a 350-500 mg-osak is na abból elég egy kis darab és meg vagy love teljesen egy jó darabig.

Magyarul az orosz ruletthez hasonló az egész. És teljesen változó és a szervezettől is függ.

Én 120 kg vagyok de egy 60 kilós csajnak nyilván nem szabadna annyit meg ennie

ma 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
A maj es a vese altali lebontastol/kivalasztastol fugg. Ez egyenfuggo is + nagyban anyagfuggo (utana lehet nezni minden anyag felezesi idejenek). Azonban hosszutavu hatasokat is okozhat, pl a neurotranszmitter egyensuly megzavarasaval idegrendszeri ss mentalis problemakat (pl marihuana >> pszichozis).
ma 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:

A fizikai tünetek kb egy este.

Szipogás, maró gyógyszer íz a nyáljahártyán, tág pupillák.

Mandy után kb 30-40 perc után van az a felfordult a gyomor érzet, ilyenkor szoktak rókázni az emberek.

Speed meg attól függ. Akinek pl van Adhd, az lehet bealszik rajta, jobb állapotban van mint volt, vagy épp semmit nem csinál neki.

De mint mondták, ezek nem ellenőrzött dolgok, nyilván a forrás, meg a díler is szeretne pénzt látni utànna, szóval változik mi micsoda, nem feltétlen tiszta a cucc, és változik milyen erős.

Másnap általában meg olyan ázott varjú állapotban vannak az emberek, továbbra se nagyon akarnak enni. Arcizom fájdalom, dehidratáltság.

ma 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Konkretizáld milyen drogról van szó.
ma 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Nálam kb 1 óra után lemegy a fless. Utána a hatás még eltart órákig.
ma 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!