Miért érzem ennyire keszekuszán magam ilyenkor?
30 éves férfi vagyok. Az új helyzetekben és rendszertelen dolgokban elvesztem a fejem. Azt érzem,hogy kicsuszik a lábam alól a talaj.
Pl új munkahely esetében nem az a legroszabb, hogy új embereket ismerek meg, hanem a beutazás, a máskor kelés, úgy az egész hajcihő. Ilyenkor kapkodok, nem tudom mit hova raktam, 100x ellenőrzöm a telefonom, tárcám, ilyeneket. Ugyanez van akkor, ha rendetlenség van otthon. Olyankor mintha az agyam folyamatosan zakatolna. Ezért minden teret amiben élek, irodát, szobát, lakást, mindent az élére állítva elrakok, mértani pontossággal. Ha új helyre kell mennem, akkor 100x letervezem az utat, megnézem a Google Mapson utcaképben, ilyenek.
Ha váratlan dolog jön akkor napokig szétszórt vagyok, azon rugózom, közben robotként jövök megyek, sokszor ez miatt hibázom is, pl vezetésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!