Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is van így ?

Más is van így ?

Figyelt kérdés

30 múltam nem rég. Már fiatalon érettségi után Ausztriába kötöttem ki. Elkezdtem gyárban dolgozni és bár sikerült a nyelvet megtanulni még sem léptem. Lett egy gyerekem aki miatt már nem tudok főállásban elhelyezkedni vagy szakmát csinálni. Utálom magam érte, hogy időben nem volt eszem a jövőm építésére.

Van párom, jól keres de sok a hitel mert hazat vettünk, így én 2 munkahelyen dolgzom részmunkaidőben. De ezzel sem keresek annyit, hogy a regi enem vissza kapjam, sosem fuggtem senkitől és ezt házasság mellett sem tudom elviselni. Kell, hogy legyen jövedelmem, hogy érezzem én is erek valamit. De most december eleje van és nem maradt semmi a számlámon. Olyan rossz érzés, hogy egész hónapban gürizek és nem erek el vele semmit. Jön a karácsony és nem tudok semmit a fa alá meglepetésként tenni mondjuk a férjemnek. És tudom, tényleg őszintén, hogy ez nem hatalmas probléma de az én lelkem bántja :( Aah azt se tudom mit akartam ezzel, inkább csak kiírni magamból.

Talán ez a depresszió…

tegnap 21:48
 1/2 anonim válasza:
Szerintem nézd a jó oldalát, úgy minden könnyebb. Van egy férjed, aki biztos nagyon szeret, és van egy közös gyereketek. Ha a férjed igazán szeret, megérti hogy nemtudsz neki venni ajándékot.Miért nem próbálsz meg kézzel készitett ajándékot csinálni neki? Az akár ingyen is megvalósitható, és ha szivből adod, akkor többet ér bármilyen drága ajándéknál.
tegnap 23:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Itt nem is a drágaság, hanem a szabadság érzés. Hogy be mehetek a boltba es gondolkodás nélkül meg vehetem. Faj a lelkemnek hogy bár kevés oraban(5 néha 6) de heti 6 napban megyek és mivel aemmit nem értem el, “apró pénzt” kapok érte. 😓 ah pszichológus kene mert ahogy próbálom elmagyarázni érzem, hogy egyre több oldal szakad fel, túl sok rétű a problémám, ami már egészen gyerekkoromtól fakad.
tegnap 23:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!