Más is van így ?
30 múltam nem rég. Már fiatalon érettségi után Ausztriába kötöttem ki. Elkezdtem gyárban dolgozni és bár sikerült a nyelvet megtanulni még sem léptem. Lett egy gyerekem aki miatt már nem tudok főállásban elhelyezkedni vagy szakmát csinálni. Utálom magam érte, hogy időben nem volt eszem a jövőm építésére.
Van párom, jól keres de sok a hitel mert hazat vettünk, így én 2 munkahelyen dolgzom részmunkaidőben. De ezzel sem keresek annyit, hogy a regi enem vissza kapjam, sosem fuggtem senkitől és ezt házasság mellett sem tudom elviselni. Kell, hogy legyen jövedelmem, hogy érezzem én is erek valamit. De most december eleje van és nem maradt semmi a számlámon. Olyan rossz érzés, hogy egész hónapban gürizek és nem erek el vele semmit. Jön a karácsony és nem tudok semmit a fa alá meglepetésként tenni mondjuk a férjemnek. És tudom, tényleg őszintén, hogy ez nem hatalmas probléma de az én lelkem bántja :( Aah azt se tudom mit akartam ezzel, inkább csak kiírni magamból.
Talán ez a depresszió…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!