Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológus érzelem?

Pszichológus érzelem?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a pszichológusom, aki alapjáraton nem az ideálom, egy helyes férfi amúgy, de helyén tudom olyan szempontból kezelni a dolgot, hogy ő segít a mentális problémáimat megoldani, nem több, egyszer csak vonzó lesz a szememben?

Elkezdek érezni valamit iránta, ami nem szerelem, de vonzódás. Nyilván halott ügy az egész, van gondolom családja, de nem értem miért kezd megtetszeni valaki, akiről semmit sem tudok.

Sose mondanám el neki, mert kínos, illetve biztos nagyon hülyén jönnék ki belőle, csak érdekelne a miértje.

ma 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
miért ne? az ösztönök működnek ...
ma 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel ez a munkája. Figyel rád. Ez tudatalatt imponáló.
ma 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Orvos - beteg kapcsolat / gyakori probléma, hiszen segít (rajtad) neked.
ma 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Olvas az áttételről, simán lehet ez. Amivel egyébként tök jól lehet dolgozni.

Én hasonlóan vagyok az enyémmel, és tudom a "helyén kezelni", de néha pont attól félek, hogy diret blokkolom ezeket az érzéseket, hogy ne kelljen bevinni a terápiába, pedig valószínűleg jó lenne. Én sem akarok tőle semmit egyébként, ez nem erről szól. Nem akarok hülyeséget írni, ezért lenne jó, ha olvasnál róla, de azt hiszem, ilyenkor általában kivetítünk valamit a másikra. És hát igen, vonzó, hogy van, aki meghallgat, kíváncsi ránk, támogatást nyújt stb. Szóval ez rólad mond el egy csomó dolgot, azért is lehet és érdemes dolgozni ezekkel az érzésekkel. Bár bevallom, még én se vittem soha terápiába, mert olyan kínosnak érzem.

ma 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!