Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Konnyen alszom el de hajnali...

Konnyen alszom el de hajnali 2 utan felebredek es csak forgok egyfolytaban, sehogy sem esik jol, nyilvan aprokat alszom de csak arra emlekszem, hogy folyamatosan valtok pozt....vegul jon a reggel. Mas is van igy? Mi lehet a megoldas?

Figyelt kérdés

Altatot nem akarok szedni...de nem valt be a sokat reklamozott, @nappal nyugatat, ejjel altat@ cucc sem...

Esetleg volna valakinek tippje, hogyan oldjam meg a gondomat?

Elore is koszonom!

nov. 30. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szintén zenész. Gondok. De lehet hogy ilyen ciklus van.
nov. 30. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, néha nálam is elő szoktak fordulni ilyen alvásproblémás időszakok. Amennyire eddig kitapasztaltam, van néhány dolog, amivel javítani lehet a helyzetet:

- Ha hajnalban felébredek, akkor nem erőltetem a visszaalvást, hanem inkább szándékosan fennmaradok. Mondjuk hajnalban elmegyek egy kicsit kocogni. Ilyenkor az ember utána egész nap pocsékul van és álmos, de ha ez után korán aludni tér, akkor jó eséllyel átalussza az éjszakát és néhány ilyen alkalom után csökkennek az alvásproblémák.

- A lefekvés előtti nyolc órában egy csepp alkoholt sem szabad inni!

- A rendszeres sportolás, vagy bármi, ami nap közben fizikailag kifárasztja az embert, szintén segít a jó alvásban.

- B vitamin komplex szedése és esténként egy pohár magnézium pezsgőtabeletta ital megivása.

nov. 30. 19:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is ez van. Szorongás, stressz, gondolom a hormonok is
dec. 1. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!