Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen nehéz ADHD diagnózist/...

Milyen nehéz ADHD diagnózist/ kezelést kapni gyermekeknek Magyarországon? (szabolcs megyében)

Figyelt kérdés
Úgy érzem, vidéken, gyerekként nagyon nehéz a szülőket erről megkérdezni, szinte lehetetlen ilyesmit véghez vinni. Most kezdtem a gimnáziumot, egyszerűen nem bírom elviselni. Mindent a legutolsó pillanatra hagyok, ami aztán elképzelhetetlenül rossz érzés. Általában csak ülök, és annyira tisztában vagyok azzal, hogy fontos dolgaim vannak, mégis képtelen vagyok elindulni és csinálni. Reggelente mikor iskolába kell mennem, úgy érzem, meg akarok halni és nagyon nagy szintű, már-már depresszió fog el. Ez persze csak pár példa a sok más nehézség közül.

nov. 26. 00:24
 1/3 anonim ***** válasza:

diganozist mindenhol nehez. minden drogos ritalint akar, ha minel idosebb ~20 felett mar nagyon gyanus. 12 - 16 eves korban meg "artatlan" az illeto, de a afelett kb lehetetlen. drogosnak hisznek aki akar kapni.

egyebkent feljossz BP-re vagy valahol. eleg nagy osszegert, de 3 kerdest feltesz a PhD es maris azt mondja ez ADHD es kesz a diagnozis, majd kizarolag keszpenzzel lehet fizetni.

nov. 26. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
20%
Mindenhol nehéz. Én nagyon hálás vagyok hogy amikor még gyerek voltam nem létezett ez a diagnózis így eszembe sem jutott hogy bármi bajom lenne és elvégeztem az iskolát. Nehéz volt a tanulni és figyelni de ha van egy címke rajtam még nehezebb lett volna. Az én időmben menni kellett nem volt lehetőség a hisztire.
nov. 26. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Valami mentális problémád biztosan van, de ez nem biztos, hogy ADHD. Menj el orvoshoz. Nekem amúgy inkább depresszióra vagy gyanús.
tegnapelőtt 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!