Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért akarok mentálisan...

Miért akarok mentálisan rosszul lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy miért akarok mentalisan rosszul lenni? Szeretnék boldog lenni, de egyszerűen az agyam azt akarja hogy rosszul legyek vagy nem tudom, nem jó érzés. Azt akarom hogy valami tragikus történjen hogy rosszul legyek. Szerintem ez valami olyasmi lehet hogy beket találtam ebben, mert nyáron nagyon a padlón voltam, de jött egy ember az életembe és mindent helyre rakott boldog voltam, és azóta együtt vagyunk, de valamiért arra vagyom hogy rosszul legyek. Még azt is érzem hogy nem tudok szeretni, valamikor érzem erősen de valamikor teljesen elmúlik az érzés és ezt teljesen nem értem. Hálás lennék valamilyen magyarázatra, vagy esetleg olyanra ami segít ebben, neten kerestem, de semmit nem találtam.

nov. 24. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Esetleg lehet azért, mert törődésre vágysz, arra, hogy foglalkozzanak veled, és ezért beteg akarsz lenni. Sokan képesek is rendes betegség tüneteket produkálni emiatt, főleg ha addig szeretethiányuk volt.
nov. 24. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen ez logikus csak most van egy kapcsolatom es sok törődést kapok tőle és ezért sem értem miért van ez.
nov. 24. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs jo és rossz.

Attol meg hogy esik vagy depressziós vagy még az életed ugyanaz

nov. 24. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
27%
Mert nem voltál még igazán padlón 🙂
nov. 24. 21:51
 5/5 Amnna válasza:
Talán azért mert annyira hozzászoktál ahhoz hogy szarul vagy hogy most nem tudsz hirtelen mit kezdeni azzal hogy jól vagy. Lehet hogy tudat alatt ez egy nagy változás volt, és lehet hogy nem érzed valóságosnak magadat vagy a körülötted lévőket, ami oda vezethet hogy úgy érzed nem tudsz szeretni. Most találgatok, de szerintem lehet nem ártana egy pszichológust felkeresni. Egy párkapcsolat nem gyógyír
nov. 27. 23:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!