Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha szívesen lennék Dazai...

Ha szívesen lennék Dazai Osamu felesége az baj?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mostanában nagyon rossz a lelkiállapotom és nem igazán tudok mit kezdeni vele. Valaki aki ismeri Dazai-t, tudna segíteni? Egy beszélgetés is megteszi.

nov. 20. 16:54
 1/6 anonim válasza:

Hát, ha szívesen lennél Dazai Osamu felesége, az inkább baj neki lenne, nem neked – szegény ember eddig is elég terhet cipelt, most még házasság is? 😂

De viccet félretéve, ha tényleg rosszul érzed magad, az sokszor segít, ha találsz valamit, amivel azonosulni tudsz.

Ő meg tökéletesen megtestesíti ezt a kaotikus, "élek, de minek?" érzést. Ezeket félretéve én szivesen beszélek veled, ismerem Dazai-t, mármint amennyit az írásaiból és a róla szóló dolgokból ki lehetett szűrni. Szóval, ha jól esne egy kis csevej, csak szólj! 😊

nov. 20. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Az nem zavar, hogy cca. 80 éve meghalt?
nov. 20. 17:20
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 arra gondoltam hogy tudod... ő ilyen shinjuu hajlamú tehát szívesen mennék bele odaátra, szimbolikusan értettem
nov. 20. 18:04
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 szimbolikusan az érzésre utaltam #1 *vele
nov. 20. 18:09
 5/6 anonim válasza:
#1 valaszolo: Teljesen megértem, és sajnálom, hogy most így érzel. Én is voltam már ilyen passzban, és elmondhatom, hogy tudom, milyen érzés. Ez az érzés sokáig bennem maradt, máig is elkísér. Ezért is szeretem Dazai-t, mert megértettem és láttam a benne lévő belső káoszt. Szeretném ha tudnád hogy ebben nem vagy egyedül, akármi történt is veled és akármi is van benned. Mi okozza a legnagyobb fájdalmat vagy zűrzavart a gondolataidban? Ha szeretnél róla beszélni itt vagyok, akár privátban.
nov. 20. 18:18
 6/6 anonim válasza:
írtam privátban
nov. 21. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!