Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik ha vki antidepress...

Mi történik ha vki antidepresszánst kap, és lehet, hogy nincs is rá szüksége?

Figyelt kérdés
Elég szarul vagyok, bár ma csak egy felet vettem be. Nemtudom lehet hogy véletlenül 2 nyugtatót vettem be, vagy mi lehet, kissé bekábultam :S
2010. nov. 5. 16:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Már szedtem azelőtt ilyet, de akkor pánikbeteg voltam, most meg mindenféle tünetem volt, pánik is, de az orvos végig se hallgatta. Talán félrekezelt? Azelőtt nem voltam sza.rul az antidepitől.
2010. nov. 5. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha újrakezdted, akkor lehetnek átmeneti tüneteid, legalább 2 hétig. Én is felet veszek bebelőle, és mindig csak este. Reggel pedig egy fél Frontint.
2010. nov. 5. 16:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Én reggel vettem be, és most nemrég jött hullámszerüen az érzés. frontint meg napi 3at szedek, 0.25-öst. Végülis elviselhető, kellemesebb a kábulat, mint azt érezni, hogy nem vagyok, tettem fel mostanában pár kérdést...de attól is félek, hogy félre kezelnek, de csaknem.
2010. nov. 5. 17:02
 4/7 A kérdező kommentje:
A frontint azért szokták adni mellé, hogy elviseld a mellékhatásokat? Mert én most a frontint 2 hónapja szedem, már nincs olyan hatása, lehet, hogy emelnem kéne az adagot?
2010. nov. 5. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen a frontin eleinte azért kell, mert az antidepi csak 3 hét után kezd hatni és addig is át kell vészelni valahogy, utána meg az esetleges mellékhatások miatt egy darabig.

Amúgy ha a frontint napi szinten szedned kell, hogy okés legyál, akkor bizony szükséged van az antidepire. Utóbbit viszont ötletszerűen egyesével hiába kapozod, csak kúraszerűen (és sokáig) van értelme.

2010. nov. 5. 19:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, ma kezdtem el szedni, tegnap jutottam el az orvosig, addig "magamat kezeltem" a frontinnal. Azelőtt amikor mind2őt szedtem, egyszerre kezdtem el őket, az elején ugye erősebb a nyugtató hatása, nem volt akkor mellékhatásom az antidepresszánstól. Most viszont a frontint pár hónapja szedem, már nem hat annyira, a mellékhatások ellen nem hat, mindegy, lehet, hogy emelek rajta, ha nem bírom.
2010. nov. 5. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Boldog lesz.
2010. nov. 7. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!