Milyen problémája lehet egy ismerősömnek?
Az, hogy valaki a vásárlásai révén próbálja meg kitölteni a belső űrt, és folyamatosan irreális tervekkel jön elő, valamint erősen ingadozó érzelmi állapotokkal küzd, és hogy a kapcsolataiban problémák merülnek fel, számos lehetséges mentális problémát felvethet, de nem vagyok szakember.
Akár több lelki zavar együttese is lehet. Nem csak nárcizmus, de lehet depresszió, vagy akár bipoláris zavar is a háttérben, de hangsúlyozom, hogy nekem ezt nincs tisztem eldönetni, főleg mert nincs meg hozzá a képzettségem. Ezt mindig csak szakember döntheti el, és ő is sokkal több információból dolgozik. Ez a részemről csak gyenge spekuláció.
Az is lehet, hogy tényleg csak kapuzárási pánik.
Laikusként még arra tippelnék, hogy valami nagyon bántja, valami válság zajlik benne, és így próbálja a belső szorongást, feszültséget gyógyítani. De gondolom, makacs is, és az élete árán se vallaná be, hogy neki problémái vannak.
Ha ő csak egy kolléga, akkor azt tudom mondani, hogy nem foglalkozz azzal, amivel nem vagy köteles foglalkozni.
Még barátként sem tehetsz túl sokat érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!