Ugye emiatt nem fog a pszichiáter elmondani rólam?
Figyelt kérdés
Frontin elhagyását javasol, csökkentéssel, viszont én biztosítéknak irattam a háziorvossal hogy ha olyan elvonási tünetek jelentkeznek, akkor legyen segítség. Ha ezt az orvos meglátja nem tudom mi lesz. Ha nem vállal, átirányithat másik orvoshoz? Mert a többi gyógyszert fel kell írni, szedni kell folyamatosan.nov. 13. 14:56
1/9 A kérdező kommentje:
*lemondani
nov. 13. 15:02
2/9 anonim válasza:
Siman atiranyithat! Egyelore o rendel, nem te! A fokozatos leszokas pedig eppen az elvonasi tunetek miatt kell. ;-) Nem mondta? :-O
3/9 anonim válasza:
Ezt még hányszor fogod kiírni és taglalni?
4/9 A kérdező kommentje:
Erről nem beszéltünk részletesen mint ahogy arról sem hogy 12 éve szedem. Tehát akkor maximum átirányít? Érden lakom és oda tartozom területileg
nov. 13. 15:23
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést nem írtam ki egyszer sem.
nov. 13. 15:23
6/9 A kérdező kommentje:
Úgy akarja csökkenteni hogy most jelenleg háromszor egy, majd kétszer egy, stb
nov. 13. 15:24
7/9 anonim válasza:
Mi ezt itt nem tudhatjuk. Ő dönt és ebben még a pillanatnyi hangulata is meghatározó lehet, szóval én vinném a bontatlan doboz Frontint bemutatni, hogy tényleg csak a biztonságérzet miatt kértem.
8/9 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem hogy leadom a szociális segítőknek és ha az orvos úgy dönt hogy szükséges adnak belőle
nov. 13. 18:08
9/9 anonim válasza:
Járóbeteg vagy, gondolom.
Szerintem simán lehet.
Én speciel hétvégi hazajárás mellett írattam egy plusz üveggel. Nem szólt semmit.
Esetleg ha valami durvább elvonó lenne, akkor gondolnám bajnak. Enélkül nem.
Mármint tudtam olyanról hogy alkoholista volt, és emellett ivott, aztán ment.
Én valamiért másnak látom a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!