Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy fogom abbahagyni a Frontint?

Hogy fogom abbahagyni a Frontint?

Figyelt kérdés
12 éve szedek Frontint meg Rivotrilt felváltva. Most ideiglenesen a pszichiáter felirt 0,5 mg napi háromszor, de ha ezt csökkentem és elhagyom, megint munkaképtelen leszek az elvonási tünetek miatt. Mit tehetek?
tegnapelőtt 16:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%
Édesanyám napi 3 frontint szedett éveken keresztül. 80 éves. Tavaly "gondolt egyet", és nem szedte. Nem történt semmi vele. Én csak onnan tudtam meg, hogy a patikaban szóltak hogy sok van felírva, kérem e? Felhivtam és akkor mondta hogy nem érti miért írja fel a doki, mondta hogy neki nem kell... 🙄
tegnapelőtt 17:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani, mert azt hittem a dokumentációból látja.
tegnapelőtt 17:06
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

Látja. Édesanyamnak is látta a doki, hogy nem váltja ki. Mégis írta neki.

Beszéld meg újra az orvossal.

tegnapelőtt 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Valahonnan szerzel még pár üveggel, azt csökkentgeted lassan magadnak, ennyi.
tegnapelőtt 17:53
 15/19 A kérdező kommentje:
A háziorvos felírja csak az olyan mintha megkerülném a dokimat
tegnapelőtt 17:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj leállni vele a mostani dokid utasításai szerint. Lehet nem gáz a sok idő (nem biztos hogy húzós lesz). Ha meg nem sikerül akkor már van is egy b verziód ;)
tegnapelőtt 18:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Azt látja a pszichiáter a gépben hogy a háziorvos mit ír fel?
tegnapelőtt 18:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. De aztán a fene se tudja.
tegnapelőtt 18:09
 19/19 A kérdező kommentje:
Rájöttem a megoldásra. Megpróbálom csökkenteni a Frontint ahogy azt a pszichiáter mondta, ha nem sikerül, irattam két havi adagot még a háziorvoshoz. Akkor elmondhatom a pszichiáternek hogy megpróbáltam
tegnapelőtt 19:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!