Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Zárt osztály után milyen...

Zárt osztály után milyen rehabilitációs intézetet tudtok ajánlani,ami alapítványi, tényleg segítenek és emberséges környezetben lehet az illető?

Figyelt kérdés
Kérem,kíméljenek a buta hozzászólásoktól. Láttam azt a retkes zárt osztályt, emberség 0.

nov. 12. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen diagnózissal.
nov. 12. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy déli sziget tengerpartját ajánlom, nyitott terület és a napsütésben a tengerparton senki sem depressziós.
nov. 12. 13:51
 3/7 anonim válasza:

Békesség neked, kérdező!

Isten Szent Lelkét ajánlom neked is, személyesen, Krisztuson keresztül. Ne haragudj, hogy ezt megemlítettem, ez nem erőszakos térítés vagy megijesztés; semmi közöm sincsen a valláshoz. Magam is megéltem az életemben nagyon komoly mélypontokat, olyanokat is, amik felérnek egy zárt osztállyal, sőt. De még élhetek Istennek, Krisztusnak hála, mert a Szent Léleké a dicsőség mindörökké, Mennyen és Földön is!

Annyian vannak mélyponton, élnek át traumákat, lelki abúzusokat, szenvednek el megaláztatást, gyalázatot, és mindannyian keresik a kiutat, a boldogságot, az örömforrást, az életet. De az emberek zöme szinte kivétel nélkül külső forrásból akar meríteni, és emberekhez mennek elsődlegesen gyógyulásért, amikor van nekünk egy Megváltónk, aki azt mondja, hogy senkit se hívjunk Doktornak, mert egy a mi doktorunk, a Krisztus. Isten Szent Lelke a gyógyír a félelemre, a hazugságra, a képmutatásra, a betegségre, a halálra. Erről bizonyságot teszek, amíg csak élek, és utána is, mert ha Krisztus akkoriban nem talál rám, és nem engedem őt be a lelkem ajtaján, talán nem is élek már. Előtte orvostól jártam orvosig a gyógyulásért, emberi barátokat, társakat akartam keresni testi vágyból, akarásból, hogy csak azért se legyek egyedül, legyen valakim, magam is bele voltam folyva a világba, az ünnepekbe, a hazugságokba, az online médiába, a videójátékba, és még megannyi tékozlásba. De szépen fokozatosan ezektől megszabadított és szabadít is. Mára már van lelki békességem azért, életkedvem, vitalitásom, egészségem. Nem másokhoz megyek ezekért, hanem általa Istenhez. És a legfontosabb talán, hogy ingyen van! Hiszen elmondja Krisztus, hogy ingyen kaptuk, ingyen is adjuk, mert ő is így adta és adja is Isten kegyelmét. Aki kér, az kapni is fog. Kérj te is gyermeki alázattal, személyesen, és meg leszel lélekben elégítve. Lesz békességed, örömöd.

Ami történt veled, az egy nagyon mély verem, átérzem. De nincsen olyan sötét mélység, ahová Isten világossága ne érne el, ha azt valaki kéri Tőle. Mert akkor tud Ő adni, ha azt kérik Tőle. Tedd ezt te is kérlek, és meglásd, élni fogsz. Minden nehézség, ami az életünkben történik, az nem ellenünk van, hanem értünk, hogy a lelkünk megpróbáltasson. De sokan ilyenkor Istent gyalázókká, vádolókká válnak elbuknak, elindulnak a lejtőn, stb. Mert a fájdalmat nem Isten elé viszik, hanem maguk akarnak feldolgozni, nem értik, miért kaptáék az adott nehézséget, aminek a vége a gyűlölet lesz, a harag, a félelem, a betegség, az elmúlás. Vidd te is Isten elé a problémádat, amit nem okkal kaptál te sem, hanem azért, mert szükséges volt a szembesülés kapcsán. Magam és senki sem ok nélkül beteg. Ennek felismerése az út a gyógyulás felé, hogy nem más a hibás, hanem a döntést magunk hoztuk meg. Ilyenkor tud gyógyulni a lélek.

Imádkozom érted is, hogy Istenhez menj, mert ha Vele ott vagy lélekben, akkor senki és semmi másra nincsen szükséged, mert az Ő kegyelménél békésebb és igazabb környezet nincsen! Csak ott lehet végérvényesen gyógyulni, mert az nem emberi már, hanem tökéletes lelki!

A Szent Lélek vigyázzon rád!

Üdv.

nov. 14. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Hallgass a. 3-asra csak egy igaz gyógyító van aki a Szentlélekkel gyógyít, ne hagyd ki ezt a meghivást Krisztustól.
nov. 14. 22:15
 5/7 anonim válasza:

Kérdező!

Külön jóleső a léleknek, amit a 4-es kommentelő írt, dicsőség legyen ezért is Istené, de rám aztán főleg ne hallgass kérlek téged, hanem azt halld meg, ami ki van Isten által jelentve, amit igyekszem átadni a kegyelméből. Magam csak egy gyarló, porszem ember vagyok, aki egyedül tökéletes, az Isten, csakis Rá hallgass, Övé a dicsőség mindörökké!

A Szent Lélek adjon lelki békességet és gyógyulást!

Üdv.

nov. 15. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ajánlom neked az Ébredések Alapítványt és a Főnix házat :)
nov. 15. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Sőt még a Thalassát is :)
nov. 15. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!