Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez szexuális kizsákmányolás? 20/F

Ez szexuális kizsákmányolás? 20/F

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy 20 eves srác vagyok, akinek sajnos vannak bajai fejben. Múltam borús, sok traumát éltem át, emiatt egy sérült ember vagyok, önkép nélkül. Szeretethiányos vagyok, vagyis itt nem a jelen, bár az is, hanem nem kaptam meg anyukámtól azt, amit kellett volna.

Pszichoterápiás kezelésekre járok, személyiségzavarom van, depresszió, PTSD.

1 hónapja megismertem egy 28 éves meleg srácot. Ő nagyon hajtott rám, mindent kérdezett is, nagyon ízléstelenül a gyerekkori traumáimba, nyilván nagyon jól esett, hogy foglalkozik velem chaten, de szerintem néha nagyon belement abba, amibe nem kellett volna. Pontos lakcímem, fotókat, hangüzeneteket kért tőlem. Beígérte, hogy nagyon fog szeretni, és csomó programot ígért, dicsért...

Konkrétan 2 nap alatt találkoztunk, ahol személyesen is ilyen volt, egészen addig, amíg csókolóztunk, ami nekem jól esett, hiszen szeretett, elvitt egy sötét kihaltabb helyre, ahol hát ő vezénylésével szeretkeztünk. (Én voltam fiú szerepben, ha fordítva lett volna, az valószínűleg nemi erőszakkal lehetett volna kivitelezni)

Azért csináltam, én így elsőre biztos nem, egyszerűen jól esett az, amit érzelmileg adott, és ahogy magához édesgetett. Másnap írtam neki, ő ezt úgy honorálta, hogy letiltott, semmi válasz... Találkozó alatt nagyon nyomult, olyanokat kérdezett, hogy mikor mivel megyek haza, ugyebár az ő munkája nagyon hasonló, amit éppen tanulok, arról volt szó, de sokszor terelte vagy a traumáimra a témát, vagy a szexre.

Rosszul esik az egész, nem tudom hova tenni, hogy belemegyek ilyenbe, és ezt kapom. Pofára esés számomra. Átverve érzem magam, azért is, hogy az elején ő hívta fel a figyelmem arra, hogy őt sokan tiltják, én ne tegyem, azt ő tette ezt meg velem..

tegnapelőtt 00:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Lehet nem szexuális kizsákmányolás ez egy btk fogalom, de van erre egy másik jó szó, ami nem jut eszembe.
tegnapelőtt 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Sajnos a szeretethiány ide vezet sok embernél.Elhisz mindenkinek mindent és odaadja magát testileg, lelkileg,anyagilag stb.

Aki meg predátor,az ilyen emberekre vadászik, kihasználja és átejti őket.

Naivság a köbön, amit te ezzel a sráccal szemben elkövettél és örülj neki,hogy ennyivel megúsztad.

Tanulság,címet,bizalmas adatot,semmit sem adunk ki másnak. Rosszabb esetben zsarolhatóvá válik így az, aki balek volt.

tegnapelőtt 05:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Kényszerítésre gondolsz?
tegnapelőtt 05:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Huhh.elég bonyolult a történeted.Először is a szeretetéhségeddel kell kezdeni valamit.aki ilyen az könnyen befolyásolható érzelmileg.A melegségeddel nincs semmi probléma ,de azt is tudni kell ,hogy a melegek között több az olyan srác ,férfi aki a szexre hajt.Simán meg kellett volna állni a csókolózásnál.A traumáidat meg lehet osztani emberekkel de legyen egy határ.Nem bezárkózni kell hanem egy vonalat húzni.Barátkozzál de válogasd meg ,hogy kivel.
tegnapelőtt 05:16
 5/8 anonim ***** válasza:

A 4-est kiegészíteném azzal, hogy nagyon sok meleg van, akik igaz szeretettel és érdek nélkül közelednének,barátkoznának. Csak valahogy mi mindig pofára esünk, mert az erőszakosoknak és a bájolgóknak van sikere.:/

Őszinte barátságra sokan vágynak,vágyunk,de a szeretetlenség miatt nagyon vigyázni kell,hol a határ. Itt nem a szívnek, hanem a józan, nyugodt észnek kell döntőnek lenni !

tegnapelőtt 05:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugodj meg, semmi rossz nem történt veled, egyszerűen csak elkezdtél végre ÉLNI. Az élet része, hogy megismersz embereket, akik úgy érzed, hogy átvernek, kihasználnak, becsapnak. De valójában nem ez történt. Flörtöltél valakivel, eljutottatok egy szintig, aminek valószínűleg minden percét élvezted. Örömet adtál és örömet kaptál. Aztán vége lett. Hogy miért, az gondolkodást, elemzést igényel. Legközelebb már kicsit tapasztaltabb leszel.

A másik. Hidd el, k*rvára mindegy, milyen adatokat adtál meg magadról. Emiatt ne parázz, ártani nem fog, feleslegesen idegesíted magad, ha erre gondolsz. Ő tiltott le, vagyis nem akar már tőled semmit, valószínűleg bántani sem akar.

Legyél bátor, legyél önmagad, de a legfontosabb, hogy szeresd magad, mert ha magadat nem szereted, más sem fog tudni szeretni téged.

UI: privátban is írhatsz, szívesen beszélgetek, találkozunk is veled, ha igényed van társaságra és jótanácsokra (F/54 és a párom F/27)

tegnapelőtt 10:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szerencsés emberek vagytok, kedves 6-os válaszoló ! Párkapcsolatban élhettek, szeretetben. Rengeteg embernek karácsonyra a legszebb ajándék ez lenne, lehetne..
tegnapelőtt 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy a párkapcsolat kompromisszumok sorozata, két ember kell hozzá. Nem elég vágyni rá, de úgy is kell élni az életed, hogy rádtalálhasson az, akivel együtt tudsz élni. Sosem tudhatod, honnan bukkan fel az "igazi".
tegnapelőtt 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!