Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Én sehova se "illek be"....

Én sehova se "illek be". Miért van ez?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem találom a helyem sehol se,nem illek bele se a heteroszexuális se a homoszexuális se a biszexuális,de az aszexuális csoportba sem,szeretem a nőket és férfiakat is de ez mindig változik,néha az egyiket néha a másikat,néha mindkettőt ,néha semelyiket:( aztán kb 2-3 barátom van,de semelyikkel sem érzem jól magam,mármint úgy érzem én nem "illek be" oda.aztán ha valami elkezd érdekelni akkor ez lesz: ó,imádok fotózgatni,aztán rájövök hogy nem mégse,aztán ó imádom a divatot ,aztán nem mégsem,aztán ó imádom lady gagát aztán nem,és így tovább mindenen végig megyek,de SEHOL nincs számomra hely:(

im so sad

15/F

2010. nov. 5. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy és még keresed önmagad is. Majd idővel elmúlik ez és tisztába jössz magaddal, megtalálod a neked való társaságot, neked való hobbit stb.
2010. nov. 5. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Fontosak neked a skatulyák amibe bezárhatod magad? Fiatal kamaszként akkor nehéz dolgod lesz.
2010. nov. 5. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne gondolkozz ennyit!

Csináld, amit szeretsz! Nem fogsz olyan társaságot találni, ahol mindenki ugyanazokat a dolgokat szereti.

Attól színes egy társaság, mert mindenki más és más.

2010. nov. 5. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
talán te is szférautas vagy
2010. nov. 7. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Hát, erre az a tippem, hogy kamaszkori identitáskeresés. Talán nem kéne ezen ennyit rágódnod. Szépen ki fog alakulni. Próbáld ki magad több tevékenységben is: fotózás, sport, írás, bármi, ami érdekel, ésegyébként bizonyos fajta "lelki megterhelés" jó hatással van. Itt hasznos tevékenységre gondolok, mint pl. diákmunka, vagy valami, ami felelősséget kíván. Kell, hogy azonosulni tudj egy üggyel és azért harcolni. Csatlakozhatnál pl. vmilyen fiatalokból álló közhasznú csoporthoz, vagy önkéntesnek vmi jótékonysági szervezethez, vagy mit tudom én. Ja egyébként ajánlom a mobilitas.hu oldalt, ha vkinek van kedve önkénteskedni külföldön, vagy akár itthon is.

Szóval foglald le magad, tanulj, csináld a dolgodat.

Ha nagyon összezavarodtál, akkor nagyon fontos, hogy kikapcsold magad a világból, elmenj valahová sétálni 1-2 órát egyedül, elmélkedni, feldolgozni a gondolataidat. Ez nagyon fontos.

A legalapvetőbb dolgokat az emberről, annak mai helyzetének értékeléséről, a sikeres és boldog életről, és legelsősorban a Teremtőnkről és Megváltónkról pedig a Bibliában találod. Nem könnyű olvasmány, de vannak emberek, akiknek az életében ez jól működik. Ha érdekel, én tudok segíteni.

2010. nov. 10. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!