Egy trauma tudja aktiválni a skizofréniát ?
Figyelt kérdés
7 hónapja beleőrültem egy dologba és az kiváltott egy nagyon erős traumát az egész életem megváltozott emiatt depressziozok amiatt hogy hátha skizofrén vagyok de én nem bírnám elfogadni ha az lennék átmeneti pszihotikus zavarra is gondoltam de több mint 7 hónapja tart ez az egész igazából amiket észrevettem magamon tünetek hogy kb nem tudom használni az agyam ,mindenhez balfasz lettem egyszerűen ha megkérnek valamire nem megy ,nem tudok gondolkodni memoriam figyelemzavarom van de arra kaptam gyógyszert mintha erzelmeim eltomptultak volna de lehet csak én képzelem be ezeket nem tudom de én nem tudnám elképzelni úgy az életem hogy skizofrén vagyok vajon egy trauma tudja aktiválni a skizofréniat? Válaszotokat előre is köszönömnov. 8. 02:00
1/1 anonim válasza:
Igen, tudja, de az alapján amit írsz, nem hiszem, hogy skizofrén lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!