Egy pszichiátriai osztályon milyen dokumentumok készülnek, és ezeket fel szokták tölteni az eeszt-be?
Figyelt kérdés
Most fogok befeküdni, de félek, hogy megint szűkszavúak lesznek. Eddig csak leletekből tudtam meg fontos dolgokat, mert nem mondtak nekem semmit. Most először kerülök majd be.ma 12:40
1/2 anonim válasza:
minden reszletet feltoltenek amit mondtal amit tapasztaltak rolad. egyedul a kiprobalt gyogyszereket nem, ezt korhaza valogatja gondolom mert egyik helyen feltuntettek masik korhazban szedettek velem vagy 4 gyogyszert egyszerre, de az anamnezisben nyoma sem volt, viszont egyszer megkert a doki hozzam fel az iratam (lol) es lattam haloperidol, risperidone stb.. es eeszt-ben ilyet fel sem tuntettek. a vegen amikor elengedtek akkor irtak oda, hogy mivel valtam jarobetegge es milyen gyogyszerekkel engedtek szabadda az utcara.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
ma 15:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!