Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy pszichiátriai osztályon...

Egy pszichiátriai osztályon milyen dokumentumok készülnek, és ezeket fel szokták tölteni az eeszt-be?

Figyelt kérdés
Most fogok befeküdni, de félek, hogy megint szűkszavúak lesznek. Eddig csak leletekből tudtam meg fontos dolgokat, mert nem mondtak nekem semmit. Most először kerülök majd be.

nov. 1. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
minden reszletet feltoltenek amit mondtal amit tapasztaltak rolad. egyedul a kiprobalt gyogyszereket nem, ezt korhaza valogatja gondolom mert egyik helyen feltuntettek masik korhazban szedettek velem vagy 4 gyogyszert egyszerre, de az anamnezisben nyoma sem volt, viszont egyszer megkert a doki hozzam fel az iratam (lol) es lattam haloperidol, risperidone stb.. es eeszt-ben ilyet fel sem tuntettek. a vegen amikor elengedtek akkor irtak oda, hogy mivel valtam jarobetegge es milyen gyogyszerekkel engedtek szabadda az utcara.
nov. 1. 13:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
nov. 1. 15:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!