A gyógyszerek letétele pozitív hatással lehet? (Frontin)
Pánokrohamokkal és depresszióval kezeltek, amikre sokféle gyógyszert kaptam az idők során. A mostani orvosom szerint a gyógyszereket ideje elhagyni. Itt merült fel bennem az első probléma ugyanis azt, hogy miért nem magyarázta el.
A segítséggel abbahagytam a Rexetin szedését, később a Dulsevia és a Trittico nevű gyógyszert. Ezeket nem egyidőben szedtem. A Frontint pedig lassan 10 éve szedem, ebből volt, hogy 6-8milligtammot is vettem be egy nap, most lementem 0.25-ig, amit stabilan tartok.
Én ezt tök nagy eredménynek érzem, viszont ezt az orvos nem mondta el egyértelműen. Szerintetek ez jó lesz nekem? Még van majdnem két hónap a kontrolling és a Frontint is el kéne hagyni elvileg.
Szerintetek ez miben fog segíteni? Sosem éreztem magam igazán függőnek, de tudom, hogy aki ilyen sok ideig szedi ezeket az valahol sajnos az... Mit tanácsoltok? A problémákat ez ugye nem oldja meg. Másik orvos véleményét is ki kéne kérném? Köszi!
Főként abban fog segíteni, hogy hosszútávon ne okozzon igen súlyos mellekhatasokat, pl demencia.
A benzodiazepinek rövidtávon javallottak, nem lenne szabad szedni évekig. Fizikailag ennyi év után abszolút függő vagy, a tolerancia igen hamar kialakul. Így mar valojaban az a napi 0,25 semmit nem ér, plane, hogy joval nagyobb mennyiseget szedtel. Csak arra jó, hogy a hiányát ne érzékeld, de valódi hatása már rég nincs, tehat teljesen felesleges szedned es tovabb kockaztatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!