Szédülés Egyensúlyzavarra milyen gyógyszert szedtek? Betahisztine Betaserc vélemény?
Figyelt kérdés
Egyensúlyzavarra Betaserc 8mg-osat vettem be 2 darabot. Egyet reggel és egyet este. Azóta jobban szédülök és nem érzem jól magam. Lehet a gyógyszer miatt?
A fülemben negatív nyomás van. A gyógyszerre azt írják, hogy csökkenti a nyomást a fülben. Akkor lehet, hogy ez nem is jó mert lecsökkentette az amúgy is alacsony nyomást?
Mikorra megy ki a hatása? El fog múlni ez az érzés?
okt. 27. 21:03
1/4 anonim válasza:
Sajnos nekem sem sokat segít a Betaserc. Én 2x16 mg-mot szedek, de hol elmúlik, hol visszatér a kóválygás.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem erősítette fel a kóválygást? Nem volt mellékhatása? Nem voltál faradt tőle? Mennyi ideje szeded?
okt. 30. 20:14
3/4 anonim válasza:
Tavasz óta szedem a Nootropillal együtt. Amikor elmúlt a kóválygás abba hagytam mindkettőt. Kb. 2-3 hét után újra elkezdtem kóvályogni, ismét elkezdtem szedni mindkettőt. Gyógyszer szedés mellett most megint kóválygok egy hete. Jövő héten megyek neurológushoz és fül-orr gégészhez. Te voltál vele kivizsgáláson?
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok fáradt tőle, és nem is kóválygok erősebben. Ezek a válaszok lemaradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!