Az Escitilt (1.5 szem reggelente) mennyi idő alatt, és milyen ütemben lehet abbahagyni?
Illetve otthagytam a kórházi pszichiátert,magánba járok. Ezt ráírta az ambu lapomra is. Ha visszamennék a kórházihoz,ezt mennyi idő múlva tehetem meg? Jól tudom,hogy fél évet várni kell?
Ezek nem most fognak megtörténni természetesen. Csak érdeklődök,tájékozódok. Köszönöm a válaszokat!
Semmit se segít. Mindegy lenne, ja nem is szedném.
A doki le akarja cserélni más gyógyszerre.
De én másikat se akarok, az az igazság.
2022 óta van súlyos depresszióm.
2023 márciusban mentem pszichológushoz.
2024 február 28-tól szedem a gyógyszert.
Azon kívül, hogy elnyom,nem segít. Öngyilkossági gondolataim vannak, és nem múlik el. Hol erősebb, hol gyengébb. De már nem bízok benne,hogy elmúlik. Túl sok a traumám,amiket nem tudok feldolgozni (mindenféle bántalmazás családon belül).
A jó pszichológusom kitett 1 év után, hogy meggyógyultam (nem..).
Ő volt az,aki megnyitott engem. Nagyon zárkózott vagyok. Ő mindent tud rólam.
De 1 évig volt hajlandó velem foglalkozni.
Most járok magán pszichiáterhez. De itt (Nyíregyháza) a magán is 3-4 hetente 1x van. Mindenki.
Az sztk-s is 4 hetente 1x. Vagy 6 hetente.
Ez nekem így nem jó,2 alkalom közt nagyon szenvedek.
Nem tudom, mi lenne a jó. Komolyan.
A családomban is egyedül vagyok, nem érdeklek senkit.
(40 éves nő vagyok, férjjel,gyerekkel). Két éve nem kérdezik meg,mi a baj. Senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!