2/9 anonim válasza:
Az egészségromlás mértékét százalékban szokta megállapítani egy ezzel foglalkozó bizottság. És ehhez mérik a rokkantsági nyugdíjat. A neten vannak fent erről táblázatok. De ehhez tudni kell, hogy mekkora százalékot állapított meg a bizottság.
3/9 anonim válasza:
Kategóriától függ teljes mértékben. Százalék alapján kategóriákba sorolják az illetőt.
4/9 anonim válasza:
Ön magába azzal hogy valaki Skizofrén azzal még nem biztos hogy le is százalékolják. Ha már le százalékolják ott már nem csak Skizofrén az illető, hanem más mentális vagy fizikális betegségei is vannak.
5/9 anonim válasza:
Ismerek valakit akit e betegséggel százalékoltak le.
6/9 anonim válasza:
5-ösnek! 4-es voltam! És ki az a illető? Mert 2025 januárjába megyek újra pszichiáterhez. És akkor egyszerüen meg kérem a pszichiátert hogy írja rá a papiromra hogy Skizofrén. Csak azért hogy le százalékoljanak.
7/9 anonim válasza:
"5-ösnek! 4-es voltam! És ki az a illető?"
Nem értem, mit számít a neve. Nem közszereplő, ezért sem értem. Egy oktatási intézménybe jártam vele sok évig és utána is tartottam vele a kapcsolatot, innen tudom hogy mi történt vele.
Ez nem olyan egyszerű, hogy "ráiratod a papírra", értem hogy nem hiszed el és gúnyolódni szeretnél, de ez ettől még így van.
Nem értem, miért kell kétségbevonni amit valaki leír csak azért, mert nem tudod elképzelni és leegyszerűsíteni sem kell, hogy "papírra iratom és akkor majd...".
Adott betegség, fogyatékossággal kapcsolatosan az előzményeket is nézik, visszamenőleg. Több ember dönt.
Engem is leszázalékoltak, de nem mentális betegség miatt, innen is tudom.
9/9 anonim válasza:
Függ attól is hogy az illetőnek előtte volt -e munkaviszonya és milyen kategóriába kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!